avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate Mel65

Activitate Mel65

În urmă cu două-trei luni am mai făcut o sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, care a trimis-o la IPJ Brașov, iar acesta la Secția 1 Poliție - care în loc să-mi răspundă punctual la situația terenurilor trecute abuziv din proprietatea municipiului în cea privată, mi-a dat niște răspunsuri generale lipsite de orice relevanță, adică pe lângă obiect.
Acum doresc să-l reclam pe același primar al Brașovului pentru abuz în serviciu: anume pentru că a adus Brașovul în situația de a plăti amenzi uriașe la U.E: pentru poluare și pentru diminuarea dramatică a spațiilor verzi intravilane:
- unde se face o asemenea reclamație, și dacă e posibil să mi se spună, care este articolul de lege în care se încadrează asemenea abuzuri. Mulțumesc.
Răspuns la discuția DOMENIU PUBLIC/PRIVAT PRIMARIE
Cum adică proprietatea publică poate fi transformată prin HCL în proprietate privată?! Asta n-ar însemna ca Primăria să poată să vândă oricui toate parcurile, dealurile și celelalte spații verzi publice - pentru a se construi peste ele...blocuri?! Acum o săptămână primarul Scripcaru i-a anunțat pe brașoveni că o parte din Aleea După Ziduri - monument istoric, a devenit proprietate privată și ca atare a tăiat imediat (în toiul nopții, ca hoții) câteva sute de metri patrați de pădure din zona cu pricina. E posibil ca așa ceva să fie în acord cu legile în vigoare?! Asta nu înseamnă că Legea spațiilor verzi nu mai are niciun rost?!