avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Unde se reclamă abuzurile sau faptele penale ale ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Unde se reclamă abuzurile sau faptele penale ale primarului Brașovului?

În urmă cu două-trei luni am mai făcut o sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, care a trimis-o la IPJ Brașov, iar acesta la Secția 1 Poliție - care în loc să-mi răspundă punctual la situația terenurilor trecute abuziv din proprietatea municipiului în cea privată, mi-a dat niște răspunsuri generale lipsite de orice relevanță, adică pe lângă obiect.
Acum doresc să-l reclam pe același primar al Brașovului pentru abuz în serviciu: anume pentru că a adus Brașovul în situația de a plăti amenzi uriașe la U.E: pentru poluare și pentru diminuarea dramatică a spațiilor verzi intravilane:
- unde se face o asemenea reclamație, și dacă e posibil să mi se spună, care este articolul de lege în care se încadrează asemenea abuzuri. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:57, 22 Iulie 2018
Initial sesizati oficial MAI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi Dana Marin Dana Marin Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de ... (vezi toată discuția)
Unde sa reclam abuzurile conducerii asociatiei de proprietari de care apartin turburica florenta turburica florenta Se fac de ani buni abuzuri cu privire la platile lunare, la adresa mea.Presedintele asociatiei de proprietari de care apartin mi-a facut avansuri, el fiind ... (vezi toată discuția)
Abuz vecini care au facut parcari private pe spatiul verde al blocului AdrianZet AdrianZet Buna seara. Mai jos voi cita un subiect deschis cu aproximativ o luna in urma si apoi voi cita raspunsul primit de la Primarie dupa mai multe sesizari facute ... (vezi toată discuția)