avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi

Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de contraventie date celui pe care il reclam, in baza legii 61/1991.
Uimitor, nu exista nimic in baza lor de date cu toate ca eu stiu cu siguranta de la colegii acelui politist ca cel pe care il reclam a fost amendat, a primit nenumarate avertismente de la echipajele chemate de mine prin 112. De 2 ani ma terorizeaza acest golan cu pile la politie. Chiar sa dispara tot din baza de date nu ma asteptam, nu credeam sa fie politia in stare de asemenea porcarii. Nici nu mai am incredere sa-i mai chem. Destul ca de fiecare data cind ii solicitam se inchidea muzica in apartamentul vecin si ramineam eu ca proasta sa explic de ce i-am chemat. Nu pricepeam de ce tocmai cind sun se inchidea muzica. Ce inseamna sa ai plile la cei care trebuie sa faca ordine in stat!!!! Mizerie mare in tara asta, mare de tot!
Nu stiu ce se mai poate face ca sa stau si eu in liniste la mine acasa. Aveti vreun sfat cumva pentru mine? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Marin , utilizator 09:07, 3 Noiembrie 2010
Faceti reclamatie la sefii politistilor.
Se vor apara intre ei si imi vor solicita probe pentru reclamatie iar eu TOCMAI aceste probe nu le am. Cum sa dovedesc ca au fost avertismente/amenzi cind ele nu exista in baza de date a politiei? Chiar asta nu se poate... mai ales ca am si o hirtie semnata de chiar seful sectiei in care se declara asta. Deci, e la nivel inalt treaba.
In situatia in care sunteti in posesia unui inscris emis de organul de cercetare care confirma aspectele sesizate de dvs si aplicarea de sanctiuni,in baza acelui inscris sesizati oficial conducerea IPJ si solicitati aplicarea masurilor lega;le care se impun in vederea asigurarii si respectarii unitare a dispozitiilor in vigoare .
Denuntati si criticati aspectul ca desi initial ,organul de cercetare de la nivelul sectiei, a confirmat aspectele sesizate si a aplicat sanctiuni,ulterior invoca disparitia evidentelor
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
ynocentta, utilizator
Eu nu am spus ca sunt in posesia unui asemenea document care sa probeze amenzile si avertismentele ci dimpotriva, spune ca e curat ca lacrima golanul.
Pai, daca as fi avut asa ceva, mai scriam pe forum?
Era evident ce as fi avut de facut.
Multumesc oricum.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2010
Dana Marin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Rog model plingere politie tulburarea linistii publice Costin Savescu Costin Savescu Buna ziua, Va rog dati-mi si mie un model de plingere la politie pentru tulburarea linistii publice. Mai vreau sa fac una pentru lipsa de reactie a ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice atat noaptea cat si ziua Hexman Hexman Buna ziua, Am langa mine un apartament unde cu regularitate locatarii din el ma deranjeaza prin ascultarea de muzica, rasete, vorbit foarte tare, strigate, ... (vezi toată discuția)