avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor

De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au venit, au constatat, au plecat si individul continua. Se lauda ca are pile, ca tatu-su e general, e posibil, dupa cum se intampla lucrurile. De la politisti, dumnealui nu a primit decit avertismente verbale, multe. De cite ori sun numai avertisment primeste. CUM ASA???
Am vorbit si am facut plingere catre politistul de proximitate care s-a spalat pe maini si care m-a trimis inspre judiciar sa fac plingere pentru tulburare de folosinta a locuintei. Acolo au cautat in baza de date si golanul nu are nici o amenda si mai mult, avertismentele nu apar pe nicaieri, nimeni nu pomeneste de ele. Eu ma mir de ce tupeu poate avea si politia sa nu faca absolut nimic, la ce duc aceste avertismente fara efect? La nimic. Individul continua si mai urit. A fost audiat la sectie si zice ca e nevinovat, avertismentele se pare ca nu conteaza, ele nu exista nicaieri. Politistii nici macar nu amintesc de ele.
Presedintele asociatiai de proprietari a facut cerere sa afle ce sanctiuni a primit si i-au dat cu flit politistii, ca dau doar la instanta.
Vecinii nu se baga, stau si suporta pentru ca stiu ca de obicei eu sun la politie, eu rezolv insa iata ca nu se poate cu politia romana atit de onesta.
A fost o perioada cind dupa ce apelam la politie se inchidea muzica in apartamentul vecin. Oare cum se intampla asta????X-( Primea el oare telefon de la politie? Da.....
Era facuta cu cap, sa vina echipajul, sa nu constate si sa ma amendeze pe mine.
Deci buba e la sectia de politie care acopera ce face acest individ, unde si cum ma pot adresa ca sa rezolv rapid situatia? Eu in ei, politia, nu mai am nici o urma de incredere. Se fac ca vor sa ma ajute insa nu fac decit sa paseze, sa se acopere de hirtii si, impreuna cu golanul, sa-mi rida in nas. Da muzica si mai tare dupa ce vine politia!
Cum e posibil sa refuze sa tina cont de nenumaratele avertismente verbale primite de la echipajele de politie si mai ales de ce i se dau DOAR avertismente?
Se leaga toate cu faptul ca are pile la politie. Cei de la 112 zic sa amendeze politistul de proximitate, proximistul zice ca cei de la 112. E clar, sunt mina in mina.
Ce sa fac? Mersi.
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 06:21, 30 Noiembrie 2010
Pentru a sesiza faptele de coruptie săvârşite de personalul Inspectoratului General al Poliţiei Române (indiferent de unitatea în care lucrează), puteţi apela linia telefonică gratuită a Direcţiei Generale Anticoruptie: 0800.806.806.

Pentru a vă cunoaşte drepturile vizitaţi www.mai-dga.ro .

În ceea ce priveşte alte plângeri sau sesizări, puteţi contacta Inspectoratul General al Poliţiei Române, la numărul 021/316.66.55 – Relaţii cu Publicul sau, pentru situaţii de urgenţă, apelaţi 112.

Sunt niste sfaturi foarte bune. Oare nu cumva si acolo unde voi apela se vor acoperi unii pe altii? Stiti cum se spune, corb la corb nu-si scoate ochii...
Dovezi certe de coruptie eu nu am doar sa le zic prin ce trec si apoi sa investigheze ei, nu?
Multumesc domnului guvernator, v-am si recomandat.
In situatia dvs....cronica,aveti posibilitatea sa sesizati oficial conducerea IPJ,care in raport de multitudinea de apeluri la numarul de urgenta,va dispune cercetarea si in final , masurile necesare restabilirii cadrului legal pentru respectarea prevederilor L nr 61/19991 republicata si completata
Faceti o sesizare la fisc pt. evaziune fiscala pt. ca sunt sigur ca proprietarul nu a inregistrat contractul de inchiriere la fisc si o sesizare la politie motivat de faptul ca respectivul nu are viza flotant pe acea adresa. EU asa ii rezolv pe proprietarii care nu isi aleg bine chiriasii.
Bagati-l pe proprietar pe evaziune fiscala sa vedem daca ii convine. Amenzile la fisc sunt de cateva sute de milioane.
Locuieste cu forme legale aici, din pacate pentru mine....

Alte discuții în legătură

Bazele de date ale politiei si disparitii de dovezi Dana Marin Dana Marin Am un dosar penal pentru tulburare de folosinta a locuintei si un politist a cercetat baza lor de date in cautarea avertismentelor si proceselor verbale de ... (vezi toată discuția)
Politia nu crede ca muzica e tare! Costin Savescu Costin Savescu Am un chirias linga mine care de 4 luni imi face viata un calvar. Cind ti-e lumea mai draga da drumul la muzica care se aude bine la mine in casa. Azi a venit ... (vezi toată discuția)
Ce nu face politia Costica33 Costica33 Am probleme cu un vecin, m-a lovit si am depus o plingere la sectia de politie. Am fost in audienta impreuna cu martorul meu la comandantul sectiei pentru ca ... (vezi toată discuția)