avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Politia nu crede ca muzica e tare!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Politia nu crede ca muzica e tare!

Am un chirias linga mine care de 4 luni imi face viata un calvar. Cind ti-e lumea mai draga da drumul la muzica care se aude bine la mine in casa. Azi a venit un sobor de 3 politisti care.... au recunoscut ca se aude la mine in casa insa... au zis ca la ei in cartier e si mai tare si ca ei nu au facut niciodata plingere la politie si ca nu pot sa-i dea amenda chiriasului ca nu e asa de tare muzica. Cum eu trebuie sa lucrez, le-am cerut sa-mi spuna ce sa fac, unde sa ma duc ca sa nu mai aud bubuituri in pereti. Au zis ca blocul e de vina, ca are peretii din rigips... ca una ca alta, numai ca ala, au fost la el, l-au avertizat si ala continua si dupa plecarea lor, semn ca nu au facut nimic.
Si asta dureaza de 4 luni, de fiecare data vine un alt echipaj care nu stie de avertismentul alora dinainte si tot asa.
Proprietarul se face ca ploua, ca incaseaza o gramada de bani.
Ce pot sa fac in lupta cu politia care nu-si face datoria?
Mi-au zis ca amenzile nu au nici o eficienta si probabil de-aia nu le mai dau.... Ar fi ris daca nu ar fi de plins. X-(
Se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Costin Savescu , utilizator 13:50, 29 Octombrie 2012
Proces civil, pe raspunderea civila delictuala. Trebuie sa pregatiti niste martori, sa aveti clar in minte prejudiciul si cum dovediti cuantumul acestuia; nervi de otel. Ar fi bine sa va aliati cu cativa vecini pentru a putea sustine un asemenea demers.
Ghinionul meu este ca vecinii sunt toti plecati la serviciu in timpul zilei cind da muzica tare, eu lucrez de acasa si deci martori...
Am vorbit acum cu politistul de proximitate la care ma trimitea cu nesat echipajul sa fac plingere, ca vezi doamne si el poate amenda... si el mi-a spus ca nu poate el constata si ca ei sunt singurii care pot face asta si amenda.
Nu stiu cum sa paseze gaina moarta. Sa ma duc in audiente mai sus poate?
Daca nu am martori... ce sa fac? M-ar fi ajutat si procesele verbale de constatare insa cine stie ce scriu in ele.
Ca daca scriu ca era muzica tare atunci se poate intreba cineva de ce nu au amendat, probabil ca scriu ca nu era...
O tara minunata!
Multumesc domnule avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice Dana Marin Dana Marin De 2 ani de zile un vecin pune muzica tare si nu ma lasa sa locuiesc in liniste in apartamentul meu. Am vorbit, am batut la usa, am sunat la politie, nimic nu ... (vezi toată discuția)