Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce.
Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga casa mea care face un mare zgomot. Acel stadion e al unui smecher de Bucuresti, rechin imobiliar. La inceput interveneau insa aia pe stadion continuau si eu iar sunam si tot asa.
Si ce s-au gindit dumnealor? Sa ma scoata din ecuatie, sa nu mai constate nimic si sa ma amendeze ca sa ma potolesc.
Astfel, acum am un vecin chirias care de 6 luni ma streseaza zilnic cu muzica lui, sun la sectie, vine echipajul si se fac ca nu aud nimic din zgomotul de la mine din casa. Degeaba e si familia care spune ca se aude, nu ne vine sa credem in ce hal sunt. Se duc apoi la chirias si ii dau dreptate aluia, sfatuindu-l sa ma dea in judecata pentru ca il reclam!!!!
Daca ar fi fost un singur echipaj, mai ziceam ca e o intamplare dar au fost vreo 3 si nici unul nu vrea sa constate nimic, zic ca nu se aude nimic, ca e la bloc si e normal, ca la ei acasa sa vezi ce zgomote sunt.... nu ca la mine... Si azi asa, maine asa, chiriasul face si mai urit iar eu sunt strins cu usa. De fiecare data mi-au adus aminte ca daca mai sun, ma amendeaza pe mine.
Asta, chiriasul e un om la 50 de ani care asculta muzica tare, house si se aude zilnic la mine prin peretele comun. Sub el nu e nimeni, deasupra nu e nimeni, cel din stinga lui mi-a zis ca nu aude ca are pereti antifonati.
E neaparata nevoie sa fac ceva si mi se pare foarte periculos ca s-au unit impotriva mea cei de la sectie. I-am deranjat ca le-am dat de lucru. Ei sunt la o sectie la periferia orasului unde daca suna cineva de 2 ori pe zi e lucru mare. Am facut vineri o plingere impotriva politistilor care nu vor sa mai constate nimic.
Aveti cumva va rog vreo idee salvatoare? Va rog.
Multumesc.
de ce puneți la muncă bieții funcționari-funcționari publici ?! de aici vi se trage TOT răul! poateee vor și ei liniște doar trăim în statul de drept și au dreptul și ei la liniște.Domnului ministru al MAI-Mircea Dușa, i-ați deranjat cumva liniștea cu vrea plângere+probe împotriva ”complotului” acelor polițiști ? Ar fi cazul! E plătit din bani publici (precum și ”bieții” polițiști ce-i ”deranjați” nevoit dvs. în timpul serviciului) strânși de stat supunând cetățeanul contribuabil la tot felul de taxe și impozite la bugetul central.Curaj și acțiune! În statul de drept avem DREPTURI și apoi, îndatoriri.
Buna ziua si multumesc foarte mult pentru ca vad pe cineva care vrea sa ma ajute. Pur si simplu sunt disperat, dindu-ii dreptate, politia nu face decit sa dea prin mina lui muzica si mai abitir la mine in casa. Ce probe pot prezenta ca nu vor sa constate?
Am facut o plingere la comandantul sectiei vineri ca nu-l pot sari, sa ma duc direct la ministru. Voi mai adauga una azi dupa ce s-a intamplat ieri: am chemat echipajul din nou si din usa mi-au zis ca stiu despre ce e vorba, dovada ca vorbisera intre ei demult despre asta si probabil au primit ordin sa faca ce fac, adica nimic. Ne-au zis mie si mamei ca nu se aude nimic desi se auzea si apoi au zis ca se duc si la vecin. Eu i-am rugat sa nu mai mearga daca tot nu vor sa constate, ca sa nu agraveze situatia. Evident ca daca ii mai dadeau odata dreptate aluia, situatia se agrava. Si am ascultat la usa discutia lor, la citiva metri de mine. Chiriasul a fost foarte indignat ca e din nou deranjat, a intrebat daca a incalcat vreo lege, aia au spus ca nu si fara ca el sa solicite, i-au recomandat sa ma dea pe mine in judecata pentru ca il deranjez.Mie, cel prejudiciat zilnic de zgomotul din locuinta mea, flit, nici un sfat, nici o recomandare. Am sunat apoi la sectie sa vorbesc cu ofiterul de serviciu. El mi-a spus ca va vorbi cu ei sa intrebe care-i treaba. Si apoi am sunat si am aflat ca dinsii, constatatorii lu' peste, nu au auzit nimic la mine in casa. Ceea ce e o minciuna crasa. Asta e mizeria mare din Romania, mare de tot!
Deci, ce probe pot prezenta? Oribil ce se petrece. Dar ma incurajez singur ca trebuie sa fie si alte variante ca sa scap de zgomotul chiriasului. Daca ar fi ocazional, poate dar e zilnic, tupeul lui e imens.
Si, ca sa intelegeti ca sunt uniti contra mea, va mai dau un exemplu de mizerie a lor.
In urma cu 2 saptamini, un vecin a catadicsit sa dea petrecere. Eu eram dupa o zi foarte stresanta si aveam nevoie de somn. La ora 23.30 am sunat la sectie, a incetat 5 minute muzica identificata de mine de la un anume apt. si apoi a inceput din nou. Am sunat la ora 24.00 din nou si am aflat ca agentii constatatori nu au constatat NIMIC, ca era liniste la acel apartament!!! Am mers din nou la usa apartamentului cu muzica, de la ei era si era tare, nici un fel de dubiu. Sun din nou ca deh, e dreptul meu sa dorm si sa am liniste si la 24.40 vin politistii la mine in casa. Muzica incetase din nou. MI-au spus ca nu se constata si ca ma vor amenda (ce au spus si cei de ieri) daca mai sun nejustificat!!! Si eu am avut prezenta de spirit sa spun ca voi inregistra audio de la usa alora daca mai incepe muzica. Si apoi.... nu s-a mai auzit nici musca!
Trageti dvs. concluziile asupra mizeriei lor.
In trtecut am avut un alt chirias muzicant si, cind sunam la politie, cu citeva minute inainte sa vina agentii "constatatori" , se inchidea muzica in apartamentul vecin. Si vecinul nu avea cum sa vada masina, geamurile lui sunt intr-un loc unde nu are acces la strada si nici vizibiltate. Nu a fost nici un dubiu ca era anuntat. Dupa ce am fost in audienta la seful lor au incetat aceasta practica. Dar e posibil sa pierd timp si nervi si bani sa rezolv mizeria lor? In loc sa-mi vad de treburile mele, eu ma ocup de asta. Dar nici un zgomotul zilnic in casa nu pot sta.
vă răspund luând ca adevărate cele postate de dvs. deşi s-ar putea ca unii din poliţiştii care sunt pe acest forum sub o altă identitate să le sară în ajutor : EU, nu ţin parte nimănui şi nici nu mă tem de nimeni dar problema dvs. e destul de dificil de soluţionat.Vorbeam de probe :
1) vă mai dau o idee ca să-i aduceţi pe acei poliţişti (partinici vinovatului prin anunţarea telefonică . . . şi rău-voitori în aplicarea Legii nr.61/1991, modificată şi republicată) pe calea cea bună : luaţi legătura personal cu MULT TIMP DINAINTE cu un post de televiziune, eventual un jurnalist dispus a da pe faţă procedura NELEGALÃ a acelor poliţişti şi, la momentul respectiv, chemaţi să înregistreze video şi audio producerea de scandal/muzică zgomotoasă, apoi, pe dvs. chemând Poliţia la telefonul 112.Solicitaţi filmarea până la finalul evenimentului : Oare, cum vor putea înlătura acei poliţişti probele ?! Dacă vin tot acei poliţişti : demascaţi-i verbal video-audio faţă de postul de televiziune, jurnalist etc etc arătând efortul dvs. de aplicare a legii şi procedura "de învăluire" ce-o aplică contra dvs. respectivii poliţişti.
2) încercaţi a aduce pe cineva cunoscut, cineva se poate "sacrifica" să vă ajute ca martor ocular : chemaţi Poliţia la 112 etc etc
3) procuraţi un telefon mobil capabil să înregistreze video-audio şi înregistraţi tot ce puteţi (atenţie la rezerva de memorie destinată înregistrării), vă înregistraţi chiar pe dvs. apelând la 112, zgomotul muzicii vecinului, înregistraţi-vă audio şi verbal, de exemplu : este data de . . . ora . . . solicit ajutor la 112, vine poliţia , măsurile luate etc etc Faceţi proba către Poliţie şi solicitaţi sancţionarea acelui vinovat.
4) faceţi-le în scris cu nr de înregistrare în 2 exemplare, păstraţi un exemplar.
5) pe baza tuturor probelor doveditoare, triplaţi-le (opriţi rezerva) şi vă pregătiţi de o eventuală plângere penală împotriva poliţiştilor respectivi pt. abuz în serviciu etc etc O să mă critice cineva, (e dreptul lui la opinie) pt acest aspect darr ştiu eu ce trebuie făcut în continuare pt. a pune capăt neplăcutei situaţii.
6) folosiţi martori din afara familiei.
Notă : procuraţi, conservaţi şi folosiţi întotdeauna probe concrete, altfel NU veţi reuşi.E clar procedeul poliţiştilor dar se va găsi "ac şi de cojocul lor" ! Orice "naş îşi are naşul" !
Are cineva cunostinta despre modul in care politistii constatatori stabilesc - dupa ce criterii - cind sa amendeze si cind nu? Ei continua sa spuna ca nu aud nimic desi se aude si ii dau drreptate, nu amendeaza pe cel care deranjeaza zilnic. Habar nu au de decibeli si alte masuratori...e dupa urechea lor. Si linistea mea tot asa. Am de gind sa cumpar un aparat de inregistrat si sa-i filmez.
Probleme cu vecinii
galmel
Stimati Domni/Doamne,
Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient.
Locuiesc ... (vezi toată discuția)