avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Complotul politistilor, rog ajutor!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Complotul politistilor, rog ajutor!

Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce.
Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga casa mea care face un mare zgomot. Acel stadion e al unui smecher de Bucuresti, rechin imobiliar. La inceput interveneau insa aia pe stadion continuau si eu iar sunam si tot asa.
Si ce s-au gindit dumnealor? Sa ma scoata din ecuatie, sa nu mai constate nimic si sa ma amendeze ca sa ma potolesc.
Astfel, acum am un vecin chirias care de 6 luni ma streseaza zilnic cu muzica lui, sun la sectie, vine echipajul si se fac ca nu aud nimic din zgomotul de la mine din casa. Degeaba e si familia care spune ca se aude, nu ne vine sa credem in ce hal sunt. Se duc apoi la chirias si ii dau dreptate aluia, sfatuindu-l sa ma dea in judecata pentru ca il reclam!!!!
Daca ar fi fost un singur echipaj, mai ziceam ca e o intamplare dar au fost vreo 3 si nici unul nu vrea sa constate nimic, zic ca nu se aude nimic, ca e la bloc si e normal, ca la ei acasa sa vezi ce zgomote sunt.... nu ca la mine... Si azi asa, maine asa, chiriasul face si mai urit iar eu sunt strins cu usa. De fiecare data mi-au adus aminte ca daca mai sun, ma amendeaza pe mine.
Asta, chiriasul e un om la 50 de ani care asculta muzica tare, house si se aude zilnic la mine prin peretele comun. Sub el nu e nimeni, deasupra nu e nimeni, cel din stinga lui mi-a zis ca nu aude ca are pereti antifonati.
E neaparata nevoie sa fac ceva si mi se pare foarte periculos ca s-au unit impotriva mea cei de la sectie. I-am deranjat ca le-am dat de lucru. Ei sunt la o sectie la periferia orasului unde daca suna cineva de 2 ori pe zi e lucru mare. Am facut vineri o plingere impotriva politistilor care nu vor sa mai constate nimic.
Aveti cumva va rog vreo idee salvatoare? Va rog.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bobby69ireland , utilizator 20:42, 11 Martie 2024
Lege 61/1991 nu prevede nivele de sunet de masurat in db ! Politistii trebuie sa constate ca muzica deranjeaza vecinii. Ca ei se fac ca nu aud asta inseamna coruptie la nivel mare si aveti sanse minime sa rezolvati ceva daca sunteti singurul din zona deranjat. Sfatul meu este daca sunteti in chirie plecati imediat de acolo. Daca sunteti proprietar depinde cat veti rezista pana veti vinde...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice danionionescu danionionescu Am o problema cu un vecin care intelege sa-si petreaca weekendurile cu muzica data la maximum, incepand de la ora 11 pana la 4 dimineata fara intrerupere! As ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii galmel galmel Stimati Domni/Doamne, Imi cer scuze ca va inoportunez cu problemele personale, dar va rog frumos ma ajutati cu un sfat competent si eficient. Locuiesc ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)