avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... unde sa reclam abuzurile conducerii asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

unde sa reclam abuzurile conducerii asociatiei de proprietari de care apartin

Se fac de ani buni abuzuri cu privire la platile lunare, la adresa mea.Presedintele asociatiei de proprietari de care apartin mi-a facut avansuri, el fiind lipsit de scrupule, si libidinos, l-am refuzat, iar el se razbuna.Este pe mana cu administratorul-alt corupt
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:03, 13 Februarie 2018
unde pot depune reclamatie cu privire la abuzurile ce se fac din partea celor de la asociatia de proprietari de care apartin?
pana acum am reclamat la Politie-de multe ori, la Politia Economica Valcea, la Parchet, prin tribunale, la Avocatul Poporului, la MAI, la Federatia Asociatiilor de proprietari, nimeni, nimic. Nivelul coruptiei este prea mare.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ei, ce sa spun? Un cetatean care va face avanuri este si corupt?
Si ma rog, ce ...abuzuri cu privire la platile lunare, la adresa mea... va face?
Nu va lasa sa achitati? Va inchide usa la casierie?
Va uitati la sumele repartizate, puteti face o comparatie cu alti proprietari aflati in situatii asemanatoare ca nr. de persoane si consumuri. Daca sesizati ceva in neregula, contestati valorile inscrise in LP, cereti explicatii.
Totusi, la sectia de politie de care apatineti ati discutat (audienta) la comandantul sectiei? Explicatiii in scris toate astea si nu mai apelati la Avocatul Poporului ca si acesta are pe cap destule si nu are timp de asemenea.... Ce sa va mai spun de Federatia... care nu are nicio autoritate asupra unei asociatii de proprietari!
Nu va mai consumati energia pe fleacuri. Daca sunteti o femeie la locul ei, trebuie sa stiti cum sa iestiti din astfel de situatii.
Mi-aduc aminte ca si sotia mea s-a aflat intr-o situatie asemanatoare, la serviciu, cu seful direct si singura nu s-a prea descurcat.... Am fost nevoit sa discut personal cu netrebnicul. I s-au potolit hormonii imediat!!!
Succes!
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2018
Adam Grecu, utilizator
Precizati ca ati facut numeroase adrese la diverse institutii,poate detaliati despre raspunsurile primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta adunare generala Ion Artene Ion Artene Buna Ziua.Situatie.Avem un ginere al unui proprietar/proprietar este o doamna/care,la adunarile generale se prezinta cu delegatie si care incearca sa convinga ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii si ordinii publice - sesizare impotriva politistilor Costica33 Costica33 De doi ani un vecin care sta cu chirie ma deranjeaza cu muzica tare, la orice ore, ziua, noaptea. Am sunat de multe ori la 112 si la sectia de politie, au ... (vezi toată discuția)
Administrator de bloc a ocupat abuziv uscatorul si inchiriaza spatiul ContSters123716 ContSters123716 buna ziua!situatia,pe care doresc sa o expun,poate pare unora minora,dar pt mine este f importanta,deoarece pe langa faptul ca mi se incalca drteptul la ... (vezi toată discuția)