Se fac de ani buni abuzuri cu privire la platile lunare, la adresa mea.Presedintele asociatiei de proprietari de care apartin mi-a facut avansuri, el fiind lipsit de scrupule, si libidinos, l-am refuzat, iar el se razbuna.Este pe mana cu administratorul-alt corupt
unde pot depune reclamatie cu privire la abuzurile ce se fac din partea celor de la asociatia de proprietari de care apartin?
pana acum am reclamat la Politie-de multe ori, la Politia Economica Valcea, la Parchet, prin tribunale, la Avocatul Poporului, la MAI, la Federatia Asociatiilor de proprietari, nimeni, nimic. Nivelul coruptiei este prea mare.
Adam Grecu
Utilizator 1din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Ei, ce sa spun? Un cetatean care va face avanuri este si corupt?
Si ma rog, ce ...abuzuri cu privire la platile lunare, la adresa mea... va face?
Nu va lasa sa achitati? Va inchide usa la casierie?
Va uitati la sumele repartizate, puteti face o comparatie cu alti proprietari aflati in situatii asemanatoare ca nr. de persoane si consumuri. Daca sesizati ceva in neregula, contestati valorile inscrise in LP, cereti explicatii.
Totusi, la sectia de politie de care apatineti ati discutat (audienta) la comandantul sectiei? Explicatiii in scris toate astea si nu mai apelati la Avocatul Poporului ca si acesta are pe cap destule si nu are timp de asemenea.... Ce sa va mai spun de Federatia... care nu are nicio autoritate asupra unei asociatii de proprietari!
Nu va mai consumati energia pe fleacuri. Daca sunteti o femeie la locul ei, trebuie sa stiti cum sa iestiti din astfel de situatii.
Mi-aduc aminte ca si sotia mea s-a aflat intr-o situatie asemanatoare, la serviciu, cu seful direct si singura nu s-a prea descurcat.... Am fost nevoit sa discut personal cu netrebnicul. I s-au potolit hormonii imediat!!!
Succes!