buna ziua!situatia,pe care doresc sa o expun,poate pare unora minora,dar pt mine este f importanta,deoarece pe langa faptul ca mi se incalca drteptul la proprietate,sunt sfidate si cele mai elementare reguli de bun simt.Locuiesc in Constanta,intr-un bl la malul marii.Suntem constituiti in asoc de proprietari,la nivel de sc de bl resp din 19 ap.De ani de zile,administratorul asoc care locuieste la parter,a ocupat in mod abuziv uscatorul comun,folosind-ul pe timpul verii ca locuinta,deoarece apart il inchiriaza la sezonisti.In interiorul uscatorului,a efectuat modificari,in sensul ca s-a racordat la reteaua de apa ,s-a racordat la cablu tv etc.In momentul in care am solicitat dreptul de a folosi uscatorul in scopul pt care a fost destinat,si cand i-am atras atentia ca este impotriva normelor de convietuire sociala,ce face,acesta a devenit violent,a sarit la bataie si m-a amenintat cu moartea.M-am adresat in acest sens,sectiei 1 pol cta cu plangere scrisa in doua randuri,solicitand ca org de pol sa-l oblige pe acest individ sa paraseasca uscat comun,pt a putea fi folosit de toti loc scarii.In urma sesizarilor s-a prezentat sectoristul ce rasp de cartierul nostru,i-a gasit locuind in uscator,deoarece acest lucru se intampla pe timpul verii,in prima faza,promitandu-mica va rezolva situatia,dar dupa o vizita la fam respectiva,acesta mi-a prezentat un tabel nominal dat de dl administrator,in care toti locatarii imobilului resp sub semnatura,ii cedam uscat respectiv,bineinteles tabel cu semnaturi falsificate,Degeaba am incercat sa-i explic dl-ui pol ca totul e un fals ordinar,care se vedea de la sapte poste ca nu a vrut sa inteleaga,am mers in audienta si la dl comandant al sectiei 1pol cta DEGEABA ! mi=au sp ca nu au ce sa ii faca.M-am adresat de mai multe ori si servicului de ajutorare a asoc de propriet ,din cadrul prim cta tot DEGEABA si acestia mi-au dat acelas rasp ca si pol.parerea mea,este ca acest serviciu ar trebui desfiintat,deoarece nu rezolva nimic.In cadrul asoc nu pot face nimic,deoarece din cele 19 fam cate-va sunt plecate in strainatate,iar cei ramasi nu vor sa se implice,unii din lasitate,altiidin oportunism,individul respectiv gasindu-le sezonisti pe timpul verii.Doresc sa pun capat acestor abuzuri,dar sa-i si cer daune acestui individ pt magariile facute pana acum.Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez,si daca am sanse sigure.Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns:
elga50 , moderator
03:59, 25 Ianuarie 2010