avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua . Am o problema mai specială Intr un dosar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua . Am o problema mai specială Intr un dosar penal care ...

Buna ziua .
Am o problema mai specială Intr un dosar penal care a fost încheiat acum 1 an de zile unde am fost condamnat cu suspendare.
Problema este că în timpul procesului,acum 2 ani am depus plângere penală pt mărturie mincinoasă pt 4 martore și una pt fals și uz de fals împotriva unui ofițer de la SIC.la procuratura de pe lângă trib sect 5.Cele 4 plângeri au fost redirecționate către secția 17 poliție unde după 30 de zile am sunat pt a ruga subcomisarul care avea dosarul soluționarea in timpul procesului.Mi s a rasp sec că sunt și alte dosare de rezolvat și durează.Specific că procesul a continuat nefiind suspendat până la rezolvarea plângerilor.Plangerea pt fals am primit o comunicare că s a mutat dosarul la procuratură sect.6 și aici a "murit"neștiind nici până astăzi nimic de el.Anul trecut prin Decembrie am fost sunat de subcomisarul care avea dosarul pt cele 4 plângeri penale pentru a fi audiat în calitate de victimă!!Deci după 2 ani de zile de la depunerea plângerilor fiind deja încheiat dosarul!!
Vă rog frumos sa mă sfătuiți daca rezolv ceva, gen redeschiderea dosarului sau revizuirea lui,daca dau curs audierii.Specific că în dosar mai sunt ff multe nereguli grave unde judecătorul a respins aproape tot inclusiv martorii care i am cerut în instanță.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am și eu o problema mai complicata puțin..in 2021 ... Snake1970 Snake1970 Buna ziua,am și eu o problema mai complicata puțin..in 2021 am.fost arestat 3 luni după eliberat pe control judiciar și la final condamnat 3 ani cu ... (vezi toată discuția)
Fals in declaratii la politist aidu aidu Am citit declaratia data de faptuitor (persoana impotriva careia am formulat plangere penala pt inselaciune) organelor de cercetare. In acea declaratie a ... (vezi toată discuția)
Mãrturie minciunoasã marianu88 marianu88 bună seara...am fost arestat preventiv 4 luni de zile , sunt pus în libertate provizorie sub control judiciar , pentru art.189 C.P. alin.1&2...toți ... (vezi toată discuția)