avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,am și eu o problema mai complicata ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,am și eu o problema mai complicata puțin..in 2021 ...

Buna ziua,am și eu o problema mai complicata puțin..in 2021 am.fost arestat 3 luni după eliberat pe control judiciar și la final condamnat 3 ani cu suspendare și 3 de încercare.In timpul procesului am depus plângeri pentru mărturie mincinoasă și inclusiv o plângere pentru fals și uz de fals împotriva unui ofițer SIC.Am fost sunat după 1 an și 3 luni de la secția de poliție unde au ajuns plângerile sa îmi spună că trebuie să mă audieze in calitate de victimă!Poate cineva sa îmi spună dacă are rost sa merg mai departe?Se poate rejudeca cazul?Subliniez că judecătoarea in hotărârea dată a spus că i a in considerare declarațiile martorilor date la SIC iar cele date în fața ei nu le ia in considerare

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am o problema mai specială intr un dosar penal care ... Snake1970 Snake1970 Buna ziua . Am o problema mai specială Intr un dosar penal care a fost încheiat acum 1 an de zile unde am fost condamnat cu suspendare. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Se poate schimba declaratia in instanta? alecs7766 alecs7766 fratele meu este condamnat pentru 3 ani si 6 luni pentru trafic de droguri.in timpul urmaririi lui penale a dat niste declaratii la politie cu privire la alte ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa PARTEVATAMATA2010 PARTEVATAMATA2010 Daca am avut un proces, iar in cadrul acelui proces partea inculpata a solicitat doi martori care au depus marturie mincinoasa, comitand o fapta penala si daca ... (vezi toată discuția)