avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate Maria. X

Activitate Maria. X

Răspuns la discuția Biroul de credit
Nici societățile de recuperat creante nu sunt incluse? Mulțumesc pentru răspuns.
Bună seara. În anul 2015 am făcut un abonament la Orange, l-am plătit 1 an jumătate după care am întârziat cu plățile pana în momentul în care n-am mai putut plăti deloc. Am rămas cu o restanta de 1000 de lei. Luna aceasta am plătit 500 de lei și luna viitoare voi plăti restul, ceea ce as fi făcut de atunci dacă as fi avut banii. Însă, întrebarea mea este următoarea: acum sunt inclusa în biroul de credit? Pe viitor as vrea sa accesez un credit bancar și de-asta va intreb. Am întrebat și un operator al firmei de recuperări creanțe, către care am plătit datoria la Orange, și mi s-a spus ca sunt în birou.
Discuție Credit bancă
Bună ziua. În anul 2015 am făcut un abonament cu achiziționare de telefon la Orange, am plătit 12 luni din totalul de 24, după care nu am mai avut posibilitatea, ramanandu-mi de plata un total de 1500 de lei. Am început sa plătesc luna aceasta, am ajuns la un acord și dau o rata de 200 de lei lunar. Întrebarea mea e următoarea, plănuiesc ca în viitor sa fac un împrumut bancar, desigur după ce termin cu restanta la abonamentul sus menționat. Credeți că o să am probleme la achiziționarea creditului din cauza asta? Mulțumesc anticipat.