avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit

Bună seara. În anul 2015 am făcut un abonament la Orange, l-am plătit 1 an jumătate după care am întârziat cu plățile pana în momentul în care n-am mai putut plăti deloc. Am rămas cu o restanta de 1000 de lei. Luna aceasta am plătit 500 de lei și luna viitoare voi plăti restul, ceea ce as fi făcut de atunci dacă as fi avut banii. Însă, întrebarea mea este următoarea: acum sunt inclusa în biroul de credit? Pe viitor as vrea sa accesez un credit bancar și de-asta va intreb. Am întrebat și un operator al firmei de recuperări creanțe, către care am plătit datoria la Orange, și mi s-a spus ca sunt în birou.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:07, 27 Iunie 2018
Nu sunteti inclusa in BC. Companiile de telecomunicatii au solicitat la un moment dat ca persoanele cu datorii sa fie inscrise in Biroul de Credit, insa nu a fost acceptata solicitarea. Deci puteti sta linisitia din punctul asta de vedere.
Nici societățile de recuperat creante nu sunt incluse? Mulțumesc pentru răspuns.
Ce treaba au societatile de recuperari creante? Discutam de biroul de credite, unde se regases persoanele fizice care nu si-au rambursat creditele contractate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi - biroul de credit --restrictionat sa nu mai pot lua credit? florinroh florinroh As avea niste intrebari daca ma poate ajuta cineva.... Pe numele tatalui meu am primit o instiintare de la EOS KSI ca trebuie sa platesc o factura din 2004 in ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar neplătit neînregistrat în biroul de credit de_pratto de_pratto Buna ziua! am facut un credit ipotecar comun cu fosta mea sotie, de care am divortat, pentru un credit ipotecar in 2013. Nu am mai putut plati si am renuntat ... (vezi toată discuția)
Somație credit express Ionut_g Ionut_g Buna seara ! Am si eu o problema, daca ma puteți ajuta cu un raspuns. Acum doi ani tatăl meu a decedat si a trebuit sa închid abonamentul la Orange. Am fost ... (vezi toată discuția)