Bună seara. În anul 2015 am făcut un abonament la Orange, l-am plătit 1 an jumătate după care am întârziat cu plățile pana în momentul în care n-am mai putut plăti deloc. Am rămas cu o restanta de 1000 de lei. Luna aceasta am plătit 500 de lei și luna viitoare voi plăti restul, ceea ce as fi făcut de atunci dacă as fi avut banii. Însă, întrebarea mea este următoarea: acum sunt inclusa în biroul de credit? Pe viitor as vrea sa accesez un credit bancar și de-asta va intreb. Am întrebat și un operator al firmei de recuperări creanțe, către care am plătit datoria la Orange, și mi s-a spus ca sunt în birou.
Nu sunteti inclusa in BC. Companiile de telecomunicatii au solicitat la un moment dat ca persoanele cu datorii sa fie inscrise in Biroul de Credit, insa nu a fost acceptata solicitarea. Deci puteti sta linisitia din punctul asta de vedere.
Ce treaba au societatile de recuperari creante? Discutam de biroul de credite, unde se regases persoanele fizice care nu si-au rambursat creditele contractate.