avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Activitate Chivuta Dragos

Activitate Chivuta Dragos

Discuție Despre pensie
Am iesit la pensie anticipata fara penalizare in ianuarie 2019.Anul acesta in mai ies la limita de virsta. Am inteles ca acum se pun 4luni la gr 2.O sa beneficiez si eu cin ies la limita de virsta?
Discuție Despre pensie
Eu am iesit la pensie anticipat fara penalizare in ian 2019,anul acesta ,in mai,ies la limita de virsta. Atunci mi s-au calculat 3luni la anul de gr 2.Cind ies la limita de virsta osa-mi recalculeze cu 4luni la an gr 2?
Răspuns la discuția Vechime in munca
Multumesc mult!
O ruda a lucrat la complexul de porci Mihailesti, Buzau,cu mai multi ani in urma.A pierdut cartea de munca si nu stie de unde sa faca rost de acte,de la ce arhiva.
Discuție Despre pensie
Am iesit la pensie anticipata in 2019 in ian.Am 15 si6 luni grupa 2.Ma incadrez in recalculare grupa? Multumesc!
Răspuns la discuția Despre pensie
Ma scuzati,nu am inteles bine.Sint deja in pensia anticipata?Decizia am primt-o acum trei zile.Va multumesc!
Discuție Despre pensie
Drepturile ce revin de la gr 2 le primes ci ajung la pensie pentru limita de virsta?Acum sint la anticipata. Multumesc!
Cind se ajunge la pensie petru limita de virsta penalizarea de la pensie anticipata partiala ramine?
Discuție Despre pensie
Penalizarea pentru pensie anticipata partiala ramine si atunci cind se ajunge la pensia pentru limita virsta?
Anii de grupa se adauga la vechime la pensie anticipata partiala, rezultind o penalizare mai mica?