avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Despre pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Despre pensie

Drepturile ce revin de la gr 2 le primes ci ajung la pensie pentru limita de virsta?Acum sint la anticipata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:17, 6 Ianuarie 2019
Drepturile pentru grupa II de munca se primesc odata cu deschiderea drepturilor.
Ma scuzati,nu am inteles bine.Sint deja in pensia anticipata?Decizia am primt-o acum trei zile.Va multumesc!
Ati primit majorarea pentru grupa II
Este mentionata la punctul "G" din decizie.
Puncte conform art.100(a) din legea 263/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupe de munca SOTULMEU A IESIT LA PENSIE IN OCTOMBRIE 2005, AVAND STAGIU COMPLET DE COTIZARE , 30 ANI SI 8 LUNI DIN CARE 21 ANI SI 4 LUNI GRUPA I; 5 ANI GRUPA II IAR ... (vezi toată discuția)
Cand voi primi restanta de 50% din punctajul suplimentar pentru activitatea in grupa i de munca? alexandruteutisan alexandruteutisan In anul 2008 am esit la pensie, la limita de virsta (50 ani) am lucrat 30 ani din care 14 ani si 8 luni grupa 1. Cind sau calculat grupa, am primit numai pe 7 ... (vezi toată discuția)
oug 100/2008 calu2006 calu2006 m-am pensionat de boala in 03.02.2009. la calculul stagiului de cotizare am : conditii speciale: 22ani7luni 2zile( anterior1.04.2001 15ani 6luni 4 zile) ... (vezi toată discuția)