avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Activitate Donatella

Activitate Donatella

Răspuns la discuția Constituire societate
Multumesc mult pentru raspunsuri! Sper sa reusesc! In definitiv, nu este o activitate care sa afecteze vecinii si nici pe domnul presedinte, care locuieste la unul din etajele superioare.
Răspuns la discuția declaratie 392b
Completati datele cu zero. Se depune indiferent daca aveti sau nu activitate.
Răspuns la discuția Constituire societate
Va multumesc pentru promtitudine. Ceea ce nu reusesc sa inteleg este faptul ca asociatia chiar daca este reprezentata de un singur om, nu reprezinta un singur om si totusi....Deciziile le poate lua doar un singur om pe motv ca " nu vreau" sau " ma opun"? Restul membrilor din comitet nu au nici un cuvant de spus?
Buna seara! In urma unei cereri catre asociatia de proprietari de a-mi constitui sediul unei societati comerciale,avand profil de activitate de consultantanta economica, am primit raspuns ca in urma sedintei de comitet in care s-a luat in discutie si cererea mea, domnul presedinte s-a opus, dansul fiind cel care reprezinta asociatia. Mentionez ca in cadrul asociatiei, am calitatea de chirias. Am primit acordul proprietarului in vederea constituirii precum si acordul vecinilor . Nu mi s-a specificat motivul, doar ca domnul presedinte nu vrea. Va rog, daca se poate sa-mi comunicati in baza carei legi sau hotarari are dansul aceasta posibilitate, din punct de vedere legal. Va multumesc.
De ce este obligatoriu ca persoana care doreste infiintarea unei soc com avand ca obiect de activitate prestarea de servicii contabile primare sau generale, sa fie expert contabil? De ce nu poate fi contabil autorizat sau un simplu economist licentiat , care mai detine si studii post universitare? Nu inteleg cu ce este mai presus un expert contabil fata de ceilalati absolventi de studii superioare si post universitare? VA multumesc.