Donatella a scris:
Buna seara! In urma unei cereri catre asociatia de proprietari de a-mi constitui sediul unei societati comerciale,avand profil de activitate de consultantanta economica, am primit raspuns ca in urma sedintei de comitet in care s-a luat in discutie si cererea mea, domnul presedinte s-a opus, dansul fiind cel care reprezinta asociatia. Mentionez ca in cadrul asociatiei, am calitatea de chirias. Am primit acordul proprietarului in vederea constituirii precum si acordul vecinilor . Nu mi s-a specificat motivul, doar ca domnul presedinte nu vrea. Va rog, daca se poate sa-mi comunicati in baza carei legi sau hotarari are dansul aceasta posibilitate, din punct de vedere legal. Va multumesc.
E foarte simplu. In baza legii: "spaga si coruptia" un presedinte de asociatie poate lua hotarari de unul singur, ca doar nu o vrea sa imparta "castigul" si cu alti pretendenti la spaga :P
Daca consideri si te poti baza cu acte (semnaturi) ca ai mai mult de 50+1% ca ai acordul locatarilor, poti face plangere impotriva acelui presedinte. Atentie, totul se bazeaza pe documente "palpabile", ca daca e doar aprobare verbala din partea locatarilor...e "apa de ploaie":((