avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociatia de locatari mi-a refuzat avizul pt sediu social...

Buna ziua. Revin cu o problema, chiar daca am mai discutat-o in topicul "Datorii la asociatia de proprietari !! Acord sediu valabil?". Nu mai repet problemele inserate acolo, ci doar va comunic "rezolutia": Asociatia de locatari (presedintele acesteia) a refuzat sa-mi semneze avizul pentru infiintarea unui sediu social intr-un apartament. Pe scurt: proprietarii apartamentului au datorii consistente catre asociatie, iar eu (avand adresa din buletin la adresa apartamentului, dar nu si domiciliul in fapt ) am facut cu ei contract de comodat. Asociatia mi-a refuzat avizul, pe motiv ca exista datorii, cu toate ca la aceasta adresa nu va fi spatiu comercial, ci doar sediu social... Prin urmare, le-am solicitat in scris motivele pt care mi-au refuzat avizul. Acum, va intreb: Chiar exista o baza legala pentru acest lucru? Pot sa refuze acordarea avizului pe motivul ca exista datorii la proprietari? Ce pot face eu in aceasta situatie? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Copil , Consilier juridic 18:34, 30 August 2007
Nu inteleg de ce nu faci sediul acolo unde ai tu domiciliu?
Imi aduc minte discutia...totusi nu inteleg...de ce ai cerut avizul asociatiei....?????
Cine ti-a spus ca nevoie de acest aviz......????
Pe bune....nu era deloc nevoie...pt sediu cu activitae de birou

Chiar asa de ce acordul asociatiei?, se cere doar pentru societati cu anumite activitati, sau obiectul de activitate il cere
Am cerut avizul pt ca juristul cu care am discutat sa ma ajute cu infiintarea societatii mi-a spus ca este necesar............ Doar il platesc pt treaba asta !!! Mi-ar fi cerut ceva ce nu era necesar?!!! Acum e in concediu individul si chiar nu mai am ce lamuriri sa-i cer vreo 2 saptamani !!X-( . Sa mor daca mai pricep ceva............. Iar referitor la locul unde am domiciliul, treaba e mai complicata..... Nu locuiesc acolo cu forme legale, iar proprietarii nu prea sunt de gasit vreme indelungata...........

Nu stiu ce sa mai fac.. Cred ca o iau razna.... Iar asta e doar primul pas pe care l-am facut in infiintarea societatii !!!
Gata...am inteles...e vremea sa te calmezi....
O gresit omul...se mai intampla....
Nu ai nevoie de nici un astfel de aviz...... era necesar in momentul in care se schimba folosinta imobilului din spatiu de locuit in spatiu comercial
Deci poti in continuare infiinta societate.a..
Ce ai mai facut ...pana in acest moment?





Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie locuinta kokonut kokonut Buna seara! Am si eu o intrebare legata de schimbarea destinatiei locuintei. Am o locuinta la et.1, am facut toate demersurile in vederea schimbarii ... (vezi toată discuția)
Presedintele unei asociatii de proprietari a dat acordul de sediu ... gm_mg gm_mg Presedintele unei asociatii de proprietari a dat acordul de sediu de firma in spatiu unui apartament de bloc - spatiu locativ de locuinta, fara avizul ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor fortis strategye & consulting fortis strategye & consulting Buna ziua, as dori sa intreb daca este necesar acordul vecinilor pentru un salon de infrumusetare la casa , conform carei legi este reglementata dilema mea, ... (vezi toată discuția)