Buna ziua,
Pana la urma cum v-ati descurcat?
Ce au spus inspectorii si ce ati reusit sa faceti? Cred ca este un subiect extrem de interesant pentru orice firma care isi vinde masinile - noi vindem la fel, una dintre masini si am vrea sa stim care este acest prag sub care inspectorii pot spune ca vehiculul este sub pretul pietei.
Deasemenea daca firma este neplatitoare de TVA inspectorii pot dispune plata TVA??
Am achiziționat un vehicul second hand cu toate formalitățile - radiere de pe numele vechiului proprietar la taxe și impozite și reinregisrare pe numele firmei mele - cu toare stampilele- perfectat pe 3 mai. Pe data de 4 fostul proprietar a primit somație de executare silita in care executorul afirma: având în vedere ca debitorul nu si-a executat obligațiile precum și răspunsul primit de la Instituția prefectului Mun. București serviciul comunitar public regim permise conducere și înmatriculare vehicule, dispunem aplicarea sechestrului.
Intrebarea este- daca merg azi, pe 8 sa o reinmatriculez pe numele meu la directia permise, ei pot opri noului proprietar (adică firma mea) talonul si cartea masinii in baza executarii? Ce atribuții au? Din site-ul lor categoria sarcini și atribuții, nu rezulta.