Buna ziua. Luna trecuta sora mea fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in urma caruia a suferit mai multe echimoze ,un TCC gradul I , o entorsa la genunchi si o intindere de ligamente umar drept .Nu a fost internata dar a avut 25 zile de concediu medical ,nu stim cate zile i-a dat medicul legist deoarece politia azis ca ne spune cand o sa ne cheme pentru declaratii .Politia este obligata sa -mi dea datele soferului?Si cat timp am sa depun plangere penala impotriva lui ? Multumesc .
Buna ziua.Daca un locatar care a cumparat recent un apartament si vrea sa repare acoperisul doar pe un singur tronson trebuie sa platim doar noi cei de pe tronsonul respectiv?Mentionez ca reparatie se face individual fara sa se consulte intai cu noi si fara participarea administratiei ,locatarul respectiv aducand singur mesriasul (nu este o firma) si cu un deviz de lucrari facut de meseriasul respectiv.Vechiul propietar i-a facut un discount noului locatar tocmai ptr ca acoperisul era deteriorat .Multumesc .