avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua. Luna trecuta sora mea fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in urma caruia a suferit mai multe echimoze ,un TCC gradul I , o entorsa la genunchi si o intindere de ligamente umar drept .Nu a fost internata dar a avut 25 zile de concediu medical ,nu stim cate zile i-a dat medicul legist deoarece politia azis ca ne spune cand o sa ne cheme pentru declaratii .Politia este obligata sa -mi dea datele soferului?Si cat timp am sa depun plangere penala impotriva lui ? Multumesc .
Cel mai recent răspuns: pantera roz , utilizator 17:31, 13 Aprilie 2019
Raspunsurile la intrebarile dumneavoastra:
-nu
- 90 zile de la data accidentului
Multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto trecerea de pietoni - modalitati de impacare hsimona hsimona daca ai lovit un pieton pe trecerea de pietoni si a fost dus la spital dar dupa 5 ore la terminarea investigatiilor diagnoaticul a fost de contuzie multipla de ... (vezi toată discuția)
Pieton acrosat pe trecere semaforizata Cangur Cangur Buna ziua , ma numesc Catalin si astazi 08.03.2016 am acrosat un pieton pe o trece de pietoni semaforizata , trecerea este asezata chiar la iesirea din sensul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost victima unui accident de circulatie, ca si ... claudia.claudia.claudia claudia.claudia.claudia Buna ziua, Am fost victima unui accident de circulatie, ca si pieton, pe trecerea de pietoni. Un taxi oprit la trecere pentru a ceda trecerea pietonilor. a ... (vezi toată discuția)