avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto trecerea de pietoni - modalitati de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto trecerea de pietoni - modalitati de impacare

daca ai lovit un pieton pe trecerea de pietoni si a fost dus la spital dar dupa 5 ore la terminarea investigatiilor diagnoaticul a fost de contuzie multipla de genunchi si sold ,ce e recomandat sa-i dau RCA si sa deschida dosar de daune la RCA sau sa fac o intelegere amiabila.Dupa 2 zile m-a contactat ca are ligament la genunchi fisurat si trebuie fizioterapie si alte investigatii. Poate face plingere penala in termen de 90 de zile.Multumesc
Daca are leziuni a caror vindecare necesita ingrijiri medicale ce depasesc 90 de zile, poate sa va solicite un cuantum al prejudiciului mai mare in instanta penala, astfel ca este recomandat sa preveniti situatia apeland la un profesionist (avocat,mediator,notar) care poate incheia intelegerea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident pe trecerea de pietoni neftali neftali Bună ziua! Vă rog să mă ajutati cu niste raspunsuri! Multumesc! 1) M-a lovit o mașină pe trecerea de pietoni.Soferul implicat m-a dus la spital. În ... (vezi toată discuția)
Am fost accidentata pe trecerea de pietoni?cum trebuie sa procedez? ralucadespot ralucadespot Buna ziua!Am fost accidentata in timp ce traversam pe trecerea de pietoni cu cateva zile in urma.Am suferit o leziune la un genunchi,(lezare partiala ligament ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca am 2 dosare penale? Madalina66 Madalina66 Acum un an i am dat unui minor sa conduca, ceea ce a facut sa mi se deschida un dosar penal, in schimb, situatia nu e certa. Ieri am lovit un pieton pe ... (vezi toată discuția)