avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se intampla daca am 2 dosare penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se intampla daca am 2 dosare penale?

Acum un an i am dat unui minor sa conduca, ceea ce a facut sa mi se deschida un dosar penal, in schimb, situatia nu e certa. Ieri am lovit un pieton pe trecere, fara ca acesta sa prezinte leziuni grave, doar rani usoare. Ce se poate intampla in cazul acesta? Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi s-a deschis dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.
Daca persoana vatamata nu are leziuni traumatice care necesita pentru vindecare, mai mult de 90 de zile de îngrijiri medicale sau o alta consecinta de la art. 194 alin. 1 c.p. se va dispune clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere plangere, cat timp are dispozitie victima unui accident alexandru_cc2 alexandru_cc2 cat timp are la dispozitie victima unui accident de circulatie pe trecerea de pietoni sa depuna plangere penala impotriva autorului? (vezi toată discuția)
Ce drepturi avem noi - victima accident rutier Demko ioana Demko ioana Fetita mea a fost lovita de o masina in parcare si are ruptura de tibie si peroneu 1\\3. De la medicul legist a primit 65-70 de zile de ingtijire medicale.Ce ... (vezi toată discuția)
Fără drept de conducere de 7 luni. ce pot să fac? sbumbuc sbumbuc Acum aproximativ un an am avut un accident. Executând o manevra de dat cu spatele am lovit o doamnă care a trecut prin loc nepermis. Am primit dovada pana la ... (vezi toată discuția)