avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Activitate Naomi 13

Activitate Naomi 13

Buna ziua, de curând m-am despărțit de concubinul meu ,noi avem o fetiță de 7 luni. Pe parcursul sarcinii el s-a înrăutățit și a început sa mă lovească (eu fiind insarcinata) , m-a dat afară de nenumarate ori . Dar după tot el venea sa își ceara iertare pt ce a făcut și mă chema acasă pe motiv ca avem un copil . Cu fiecare revenire acasă situația se inrăutatea . Acum am plecat de acasă și stau la părinții mei când am fost a doua zi sa îmi i-au lucrurile mele și ale fetei el a schimbat butucul la ușă și nu am mai avut Cum sa intru, i-am cerut cheile și a spus ca nu mi le da ca nu am ce sa îmi i-au. Acasă aveam lucrurile fetei și nu a vrut sa îmi dea cheia . Apoi am fost la munca la el sa îmi dea și nu a vrut mai degrabă ma îmbrâncit sI a spus ca el cheamă politia (tot el) am sunaț pe mama lui și a venit la munca la el și intr-un final i-a dat cheia sa îmi pot lua lucrurile. Eu nu mai vreau sa iI dau nici o șansă și vreau sa câștig custodia fetei. Sa pot pleca cu ea unde vreau nu vreau sa stau închisă și sa nu plec. Cum pot proceda sa pot sa câștig fetita ? Sa am eu dreptul asupra ei? Mentionez ca el nu a stat deloc cu fata și când am stat despărțiți o luna nici nu venea sa vadă fata doar când l-am sunat și i-am spus sa îi aducă pempersi, practic nu îl interesează de fetita și mi-a spus de multe ori ca fetita nu este a lui