avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate marioaradobrescu

Activitate marioaradobrescu

Răspuns la discuția dovada adresei de domiciliu
Daca se poate sa ma ajutati cu un raspun legat de art.28 lit.c din OG 95/2005 ... la ce face referire acest art.?
Eu prezint un document din care reiese ca detin in proprietate un imobi[ ( cf. art.28 lit.c) insa nu pot face dovada adresei de domiciliu cu acte incheiate in conditiile de validitate prevazute de legislatia romana in vigoare privind titlul locativ, cf. art.28, lit.a si b.

Multumesc frumos !

Multumesc frumos !
este proprietatea mea si este amenajat ca apartament, asa cum am aratat mai sus !
Locuiesc efectiv acolo > Am niste conditii deosebite, un :pod " foarte frumos si foarte confortabil ! Totusi, unde sa-mi stabilesc domiciliul. Am cumparat acest imobil "pod" fara sa cunosc faptul ca nu imi pot stabili domiciliul acolo .... voi deveni o persoana pierduta in "spatiul cosmic".... Ce solutie am ??? mi s-a recomnadat sa solicit schimbare de destinatie la serviciul urbanism.... ......dar "oricum nu vi se aproba ...."
sa inteleg ca este legala masura aplicata de SPCLEP Clij Napoca ???
lege prevede ca Politia comunitara poate constata daca este spatiu cu destinatia de locuinta !!! Am invocat acest lucru si mi s-a raspuns ca da... dar numai pt. locuintele vechi care nu au avut autorizatie de contruire de pe valea..... ( nu mai dau nume ca nu are rost ) . Romania nu se reduce la niste spete invocate de niste functionari.... Chiar nu stiu ce sa fac ? Mie mi se pare ca este un abuz foarte mare facut de catre SPCLEP Cluj, insa as dori sa aflu, daca se poate , daca exista un temei juridic pentru masura luata de catre Primaria Cluj. Noi romanii nu avem drepturi in tara noastra... numai altii sunt discriminati..... chiar ca-ti vine sa pleci cat vezi cu 2 ochi .....
d-na se afla in conflict de interese ! Nu poate fii si casier si cenzor la aceeasi entitate juridica ! Nu se poate controla pe ea insasi ????? Faceti plangere !
Se poate stabili domicilul intr-un imobil - denumit "pod" inscris in CF Cluj Napoaca in suprafata de 53 mp si care este comaprtimentat in 2 camere decomandate, o baie, 2 balcoalne, o bucatarie si un hol open space ?
Am fost refuzati de la stabilirea domicilului in Cluj Napoca pe motiv ca acest "pod" nu are destinatia de locuinta . Este legal sau este un abuz ?
Cu multumiri !