avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate Amalia B

Activitate Amalia B

Multumesc frumos
Buna seara,

Daca ma intorc din concediu creștere copil la locul de munca, conform Legii nr. 202/2002 am dreptul sa beneficiez de orice imbunatatire a conditiilor de muncă la care as fi avut dreptul în timpul absenței. In aceste conditii de munca se include si salariul? Mentionez ca nu este vorba de salariul minim de incadrare, ci un salar acordat in functie de anumite valori de vanzare.
Multumesc,
Multumesc pentru răspuns. Locul de munca nu s-a desfiintat. In momentul de fata pe acesta este angajata alta persoana, in contractul careia la fel, nu e trecuta locatia.
Intrebarea mea era daca este legal ca eu, care sunt locata in Timisoara sa primesc un post in alta parte a tarii. Asta ar insemna sa fiu obligata sa imi schimb domiciliul, sau sa fac naveta. Si implicit, din punctul meu de vedere, nu as avea aceleasi conditii de lucru ca si inainte. Multumesc.
Buna ziua,
Doresc sa ma intorc la locul de munca dupa ce s-a incheiat perioada legala pt indemnizație creștere copil, dar in fisa postului nu imi este trecuta locația exacta unde imi desfasuram activitatea, exista varianta legala sa mi se ofere acelasi post dar in alta localitate? Ex. Eu sunt din Timisoara, iar post disponibil este pe Bucuresti. Multumesc.