avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Conditii de munca reîntoarcere din ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Conditii de munca reîntoarcere din ccc

Buna seara,

Daca ma intorc din concediu creștere copil la locul de munca, conform Legii nr. 202/2002 am dreptul sa beneficiez de orice imbunatatire a conditiilor de muncă la care as fi avut dreptul în timpul absenței. In aceste conditii de munca se include si salariul? Mentionez ca nu este vorba de salariul minim de incadrare, ci un salar acordat in functie de anumite valori de vanzare.
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Amalia B , utilizator 08:52, 29 Iunie 2018
Se include si salariul in sintagma "orice imbunatatire a conditiilor de muncă la care ati fi avut dreptul în timpul absenței".
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu dupa concediu de crestere a copilului SimonaBu SimonaBu Buna ziua! As dori sa aflu daca te intorci din concediu de ingrijire copil firma iti poate da salariu mai mic decat cel pe care l-ai avut ? daca este asa ... (vezi toată discuția)
Conditii de munca potrivit legii miruna_ion miruna_ion Buna ziua, vreau sa ma intorc din CCC si in perioada cat am avut contractul de munca suspendat s-au facut niste majorari salariale la toti angajatii...s-a ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din cic ElenaaR ElenaaR Buna ziua! Sunt in concediu crestere copil din noiembrie 2010 si as dori sa ma intorc la servici incepand cu ianuarie 2012. Seful meu mi-a spus ca nu doreste ... (vezi toată discuția)