avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters473168

Activitate ContSters473168

El are un tată,actualul meu sot.Il creștem împreună inca de la 7 luni,ei se iubesc reciproc foarte mult.Adevarul îl va stii cand va fii putin mai mare sa poata înțelege situatia,nu vreau sa fie un șoc pentru el asta!Eu nu am îndepărtat copilul de nimeni!Tata este cine te creste,cine sta cu tine cand esti bolnavilor,cine te iubeste necondiționat....Nu ii pot spune eu acum copilului ca "nenea de fapt e tati"dar nu il intereseaza de tine...Nu e corect fata de copil!Are o mama,un tata cară îl iubesc enorm de mult nu cred ca este cazul sa.i umplem capul cu diferite scuze fata de "inculpat"ca nu a vrut să fie lângă el si altele...Eu va multumesc mult tin sa închei Ici totul nu vreau sa existe contraziceri din cauza mea,am avut doar o simpla întrebare la care mi s.a raspuns!Va multumesc
Multumesc mult de tot pentru sfaturi,intr-adevar au trecut ani in care nu am facut nimic,pentru ca sunt om si mi.a fost milă nu avea de unde,i.am dat pace sa fim fiecare linistiti dar uite ca el noua nu,marea mea greșeală este ca am impresia ca toti oameni au suflet!Va multumesc inca odata
Eu ma gândeam unde sunt drepturile copilului????Evident copilul vrea sa stea ,sa meargă cu mami!Brusc dintr.o dată parca totul e in favoarea inculpatului, si ma intreb de ce????Hai sa facem copii sa ii abandonăm si sa ne trezim după ani de zile ca avem copil si avem drepturi asupra lui,e ciudat si nu pot intelege cum totul se îndreaptă în favoarea inculpatului, acum cred ca incep sa inteleg de ce atatia părinți isi abandonează copii(practic nimeni nu.i trage la raspunderea).Cum adică copilul este alineat si trebuie luat din mediul ala si plasat........etc????Nu cred ca are nici.un rost sa povestesc aici ultimi 6 ani din viata mea,eu am cerut doar un sfat atat!multumesc
Fuge de el pentru ca acum ceva timp (1an cred)inculpatul trecând pe lângă copil i.ar fii spus "Ce faci hai la taticu" acesta sa intors si a fugit(speriat fiind de ce acest domn "necunoscut" vrea sa.l ia cu el),au existat mai multe amenințări in trecut telefonice ca imi va lua copilul fara sa.mi dau seama copilul a auzit....este micuț nu prea înțelege el ce se intampla,însă si eu am rămas mirată cand am auzit din gurita lui ca lui nu ii place sa il cheme asa "numele tatalui". Sunt copii care am inteles ca de mai multe ori i.ar fii spus că el este tatăl lui,deci si eu tin sa cred ca in sufletul lui stie ca e taicasu,cu toate astea daca il intreb spune ca nu stie cine e!E o poveste mai încurcată eu vroiam sa stiu ce posibilitate am sa pot lua copilul cu mine,ce ma sfătuiți să fac!Mi.as fii dorit să existe omenie si pentru binele copilului sa cădem la un acord,eu una sincer nu inteleg ce vrea si nici nu spune ce vrea,el nu are cum sa creasca copilul :1-copilul nu merge la el,2-situatia financiara nu.i permite pentru ca mai are 2 copii minori, copilul e sufletul meu daca nu reusesc mama voi întoarce acasă,nu am cum sa mai stau aici fara el(stiu ca e bine vorbim non.stop aproape înafară de orele cand este la gradi,dar asta nu ma ajuta foarte mult ,faptul că el este acolo si eu aici ma darama psihic). Multumesc !
Imediat cum ajung in Romania am sa cer la tribunal ceea ce mi.ati sugerat, va multumesc din suflet!
Copilul l.am lăsat cu mama,cu acte în regulă ceea ce privește plecarea mea,multumesc mult pt informații chiar imi sunt de mare ajutor,nu cred si nu vreau sa cred vreodată că poate lua copilul.Baietelul nu.l cunoaste,îl stie doar după nume plange si se ascunde doar cand ii aude numele,nu are un program de vizita deoarece timp de 2 ani cat m.am judecat cu el nu sa prez3ntat niciodata la tribunal pentru a cere ceva.Copilul este crescut exclusiv de mine inca de la prima zi de nastere,el abandonandu.ma la 1ora după ce am nascut,făcându.si o relatia cu viitoarea nasa după atunci!Din lipsa de informații și copil fiind atunci l.am trecut pe numele lui acceptând să vină sa.l recunoasca si Doar atat,nu l.a vizitat nici in maternitate doar o singură dată!El locuiește cam la 2km de copil ,vine aproape zilnic la un vecin in blocul în care locuiește copilul,dar nu la vizitat niciodata pe copil,trece pe lângă el fara nici.o remușcare de conștiință,sunt de părere că din invidie,orgoliu sau prostie face asta!citez vb inculpatului "Nu vreau nimic,Nu am un motiv anume ,nu vreau sa iau băiatul,pensia o dau cand pot daca pot dar băiatul nu il vei lua niciodata".Nu ma gândeam ca va fii asa greu,în mod normal un părinte se sacrifica pentru copilul lui,pune fericirea copilului înainte de orice,dar se pare ca nu toti sunt "parinti"
"In drept fapta numitului......constituie infractiune de abandon de familie si nerespectarea hotararii judecatoresti"...asa este formulata o parte din plangere,deci pot spune ca este si pentru abandon de familie,eu lucrez in strainatate,vreau sa iau copilu cu mine,acest om nu vrea sub nici.o forma sa ne intelegem omenește,as fii renuntat la tot doar sa.si de.a acordul !Sunt dispusa sa merg pana in panzele albe sa pot lua copilu aici cu mine,este foarte foarte greu sa stam departe unul de celalalt!Multumesc frumos pt fiecare sfat
Buna ziua ,la data de 19 aprilie am facut o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești cu privire la plata pensiei alimentare,inculpatul neplătind 2 ani de loc pensia,iar în ultimi 3 ani de câteva ori pe an!cat de repede crede.ti ca se va lua măsuri cu privirea la această plângere?multumesc