avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Activitate androne georgiana

Activitate androne georgiana

Buna ziua! Am si eu o problema.
Sotul meu avea permisul luat la constanta si nu sa interesat cativa ani pana anul trecut cand am platit o avocata si a rez cazul.
Ne-a dat o ordonanta si ia spus sa se duca cu aia la pipera in bucuresti(ca noi de aici suntem) ca o sa ii vina permisul acolo dar astazi cand sa dus acolo i-au spus ca trebuie sa se la constanta sa depuna copia dupa ordonanta pt ca nu are originalul doar o copie ca sa ii trimita permisul la bucuresti. Imi poate spune cineva ce trebuie facut in situatia asta va rog si unde trebuie sa mergem pana la urma ca sa luam permisul
Sunt constienta ca nu va fi usor....imi voi cauta un avocat bun si voi incerca de aici...
El nu ar fi de acord cu divortul...si daca as intenta sa bag divortul acolo as pierde sigur copilul...el vrea copilul doar ca sa ma tina pe mine acolo...este in stare de orice..ultima oara cand ne-am certat..a scos pusca si ma amenintat..iar de cele mai multe ne da afara din casa...eu sunt singura acolo si daca as incerca sa fac ceva...ar fi in stare de orice.
Va multumesc pentru raspuns!! Eu vreau doar sa ramana copilul cu mine pt ca si el este foarte traumatizat de tatal lui...iar de cand suntem in tara aici nici nu a vrut sa vorbeasca cu el..
buna ziua...eu sut casatorita in grecia cun un cetatean grec si avem un baietel de 6 ani...grecul se poarta foarte urat cu noi inclusiv cu copilul...in momentul de fata suntem in romania (eu si copilul pt preschimarea buletinului meu) vreau sa intentez divortul de aici pt ca acolo imi este foarte frica de el si nu cred ca as castiga copilul pentru ca el are cunostinte... problema este ca eu aici nu am un domiciuliu stabil pt ca nu am casa sau ceva pe numele meu...iar copilul este cetatean grec. Ce sanse sunt ca eu sa castig custodia copilului!!??? Mentionez ca nu imi da voie sa lucrez si nici el nu are un serviciu....are un unchi pe care il mananca de bani...