avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ordonanta permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ordonanta permis

Buna ziua! Am si eu o problema.
Sotul meu avea permisul luat la constanta si nu sa interesat cativa ani pana anul trecut cand am platit o avocata si a rez cazul.
Ne-a dat o ordonanta si ia spus sa se duca cu aia la pipera in bucuresti(ca noi de aici suntem) ca o sa ii vina permisul acolo dar astazi cand sa dus acolo i-au spus ca trebuie sa se la constanta sa depuna copia dupa ordonanta pt ca nu are originalul doar o copie ca sa ii trimita permisul la bucuresti. Imi poate spune cineva ce trebuie facut in situatia asta va rog si unde trebuie sa mergem pana la urma ca sa luam permisul
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
androne georgiana, utilizator

Alte discuții în legătură

Procura pentru pasaport copil cu date din ci vechi si domiciliu schimbat cristina_verbal cristina_verbal Buna ziua, Sotul este plecat la munca in Italia, si vrea sa faca o procura ca sa merg cu copilul acolo sa rezolvam o problema si trebuie sa plec cat mai ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni coasigurat Corina271 Corina271 Buna ziua! De curand sotul meu s-a angajat si vreau sa devin coasigurat pentru ca sunt insarcinata si trebuie sa fiu coasigurata pentru a face niste ... (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar unde deschide rol fiscal? andreeakristina andreeakristina buna ziua, pe decizia eliberata de barou privitoare la aprobarea contractului de colaborare dintre un stagiar si avocatul indrumator scrie ca stagiarul are ... (vezi toată discuția)