avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1721 soluții astăzi
Forum Activitate nina ina

Activitate nina ina

Dacă lucrez la un program de 12 /24 respectiv 12 /48 e normal ca șefa mea să îmi modifice turele astfel încât să prind numai eu weekend întreg la muncă, în timp ce colegele mele au cel puțin un weekend liber. E legal? Menționez că am un an aici. Ele au 10.
Discuție sfat
bună seara!eu am probleme cu sefii mei de cate ori vreau concediu.in 2 ani nu am avut decat 7 zile din care 5 consecutiv si 2 altadata.de fiecare data am avut discutii..ba chiar mi-au schimbat si magazinul unde lucrez dar asta nu a fost o problema deoarece ma adaptez cu usurinta si lor nu le-a convenit.sperau sa "scape" de mine.acum i-am intrebat daca de rusalii pot avea liber pe 28.05 si au zis NU..pe 28 la munca si pe 29 liber.e legal asta?sa iau liber cand vor ei si nu cand am eu nevoie?daca pe 29 ma duc totusi la munca in speranta ca voi primi liber in alta zi cand o sa mai am nevoie.. ce risc?
si inca ceva..dupa o intarziere de 2 luni a bonurilor de masa am intrebat daca vin saptamana asta.la care mi s-a spus ca nu mai primim bonuri.fara nici o alta explicatie.ce ma sfatuiti sa fac.mentionez ca pana acum 2 luni primeam salariu 1100 plus 20 bonuri la 9 lei..iar acum primesc 1300.cand mi-au zis sa iau banii astia mi-au zis ca merg inainte si cu bonuri dar se pare ca s-au razgandit.nu stiu daca si cu ceilalti colegi pentru ca in firma asta nimeni nu vorbeste cu nimeni.va rog spuneti-mi ce pot face!