avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Activitate Carmen 2007

Activitate Carmen 2007

Buna ziua,
Bunicul meu a decedat si avea datorii neplatite la impozitul aferent unui teren către Primăria din comuna unde locuia.
Moștenirea lui nu va fi dezbătută...Din cate am inteles de la rude nu vor sa dezbată moștenirea pentru averea defunctului.
Întrebarea mea este urmatoarea: organul fiscal local are posibilitatea să îl declare insolvabili pe bunicul meu decedat?
Multumesc mult pentru sprijinul acordat!
O zi frumoasa!
Buna ziua!
Având în vedere Regulamentul nr 679/2016 în vigoare din 25.05.2018, va rog sa imi transmiteți dacă organele fiscale au dreptul să afișeze pe site-urile proprii lista datornicilor de ex. persoane fizice: nume prenume domiciliu si nr act/ data administrativ fiscal emis. Va multumesc pentru sprijinul acordat!
Buna ziua!
Va rog sa imi oferiți sprijinul dumneavoastra pentru a clarifica raportul meu de munca cu angajatorul.
În prezent sunt în concediu de creștere copil în vârstă de până la 2 ani iar la intrarea în concediu am formulat o cerere în care am mentionat perioada de concediu creștere copil de 1 an si 10 luni.
În prezent, doresc sa revin mai devreme la serviciu ( copilul are varsta de 1 an si 6 luni) pentru a beneficia de stimulentul de inserție acordat până la vârsta de 3 ani.
În aceste condiții, am dreptul sa revin mai devreme la serviciu deși in cererea inițială am optat pentru o perioadă de 1 an si 10 luni? Angajatorul este obligat să mă primească, la cererea mea, oricand doresc sa revin la serviciu sau este nevoie de acordul acestuia? La momentul revenirii la serviciu trebuie să depun o cerere în prealabil la anumit termen ?
Am consultat codul muncii, oug 111/2010 si oug 96/2003 dar nu am regăsit raspunsuri pentru a clarifica situația mea.
Va multumesc mult pentru sprijinul acordat!