avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... GDPR instituții publice
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

GDPR instituții publice

Buna ziua!
Având în vedere Regulamentul nr 679/2016 în vigoare din 25.05.2018, va rog sa imi transmiteți dacă organele fiscale au dreptul să afișeze pe site-urile proprii lista datornicilor de ex. persoane fizice: nume prenume domiciliu si nr act/ data administrativ fiscal emis. Va multumesc pentru sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 16 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea privind Codul de procedura fiscala 207/2015 prevede ca, organele fiscale au obligaţia de a publica pe pagina de internet proprie, lista debitorilor persoane fizice şi juridice care înregistreaza obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii.

Ar trebui emis un act normativ , OUG sau Lege, care sa modifice Legea 207 şi sa abroge art. 162 ce reglementeaza obligatia de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca primaria are obligatia ... Adelaina Adelaina Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca primaria are obligatia de a-mi furniza, la cerere, copie dupa autorizatia de constructie si anexele unei constructii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu ... Roxana 9 Roxana 9 Buna ziua, as dori sa imi deschid un anticariat online si nu gasesc exact informatii despre asta, am gasit ca si cod caen 4791 pt exclusiv online si ca ar ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva lilicu lilicu Firma a fost suspendata la ONRC pe o perioada de 3ani -2009-2012 si face reactivarea la ONRC numai in oct 2017. Nu a solicitat regim derogatoriu de la ANAF. ... (vezi toată discuția)