avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Activitate tinana

Activitate tinana

ok, multumesc,

Cornel Vasile a scris:

Din cauza angajatorului dvs din acea perioada care nu a depus la Casa de Pensii declaratiile lunare privind evidența nominală a asiguraților și a obligațiilor de plată către bugetul asigurărilor sociale de stat.

Si ce este de facut, societatea este inchisa si nu am reusit sa iau legatura cu administratorul firmei.
Buna ziua,
Pentru intocmirea dosarului de pensionare trebuie sa depun adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011-pana in prezent. .In acest interval de timp am lucrat o perioada de 3 ani la o societate comerciala care in prezent este radiata si nu mai am cum sa obtin adeverinta. Ce trebuie sa fac , unde trebuie sa apelez ?
Buna ziua,
In desfasuratorul procurat de la Casa de Pensii_Bucuresti pentru vechime perioada 2001 pana in prezent am observat ca in perioada Mai 2005-Mai 2007 figurez doar cu 7 luni declarate ca zile lucrate, Va rog sa ma indrumati ce ar trebui sa fac pentru a verifica de ce sunt trecute doar 7 luni, in conditiile in care am avut Contract de Munca (inregistrat la ITM si trecut si in Crtea de Munca) pentru aceasta perioada de timp si detin copii dupa statele de salarii cu stampila si semnatuta ITM si am si copii dupa ordinele de plata cu txele salariale platite lunar pentru perioada mai sus mentionata.
Multumesc anticipat,
Tatiana