avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta vechime de la societate radiata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta vechime de la societate radiata

Buna ziua,
Pentru intocmirea dosarului de pensionare trebuie sa depun adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011-pana in prezent. .In acest interval de timp am lucrat o perioada de 3 ani la o societate comerciala care in prezent este radiata si nu mai am cum sa obtin adeverinta. Ce trebuie sa fac , unde trebuie sa apelez ?
Cel mai recent răspuns: tinana , utilizator 16:07, 17 Mai 2018
In cazul in care angajatorul nu mai exista, va puteti adresa lichidatorului judiciar, in baza informatiilor solicitate de la O.N.R.C. sau detinatorilor legali ai arhivei acestuia.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Mai 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
ok, multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, un raspuns va rog: de unde poate obtine o persoana ... lacramitza76 lacramitza76 Buna ziua, un raspuns va rog: de unde poate obtine o persoana adeverinta de munca pt a-i fi de ajutor la un calcul pt spor de vechime?Firmele la care a lucrat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime in munca Adi20000 Adi20000 buna ziua, am mare nevoie de adeverinte de vechime in munca pentru anii lucrati. firmele nu mai exista in prezent. itm-ul nu are in sistem nimic. contract ... (vezi toată discuția)