avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime

Bună ziua,

De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 28 Noiembrie 2016
Va interesati unde se tine arhiva acelei societati .
In cazul in care angajatorul mai exista, va puteti adresa lichidatorului judiciar, in baza informatiilor solicitate de la O.N.R.C sau detinatorilor legali ai arhivei.

Despre ce perioada este vorba?
Bună ziua,

Perioada este 01.2011-09.2013
Lichidatorul judiciar prima data s-a făcut ca nu știe, apoi mi-a eliberat o adeverinta cu date false.
Număr contract greșit, funcție greșită și altele.
Le am mai trimis o ultima cerere dar cred ca o sa ajung sa le fac sesizare.
Unde ar fi cel mai bine sa ma adresez?
Sesizarea o depuneti la ITM sau la Inspectia Muncii - for ierarhic superior ITM-ului.
Exista un model ?

Alte discuții în legătură

Cum se mai pot obține documente din dosarul personal și extrasul din revisal dacă firma a fost radiată? cyan cyan Ce se intampla cu documentele de personal ale unei firme dupa ce este radiata de la Registrul comertului? De la cine se mai pot obtine documente din dosarul ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime de la societate radiata tinana tinana Buna ziua, Pentru intocmirea dosarului de pensionare trebuie sa depun adeverinta de vechime pentru perioada 01.01.2011-pana in prezent. .In acest interval de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta venit pentru indemnizatie crestere copil Happyend Happyend Buna ziua, Carei institutii ma adresez pentru a obtine adeverinta de venit pentru indemnizatia de crestere copil cand una din societatile la care am lucrat ... (vezi toată discuția)