Acum un an am suferit un accident de circulație. Nu am depus plângere penală,nu am scos vreun act medico-legal și dosarul a primit soluția de clasare. Acum am vrut sa deschid dosar de dauna la societatea de asigurare și mi se cere un act medico-legal. Cei de la iml îmi spun că nu pot sa mi-l elibereze la cererea mea și că trebuie o hârtie prin care sa li se ceară de la politie, parchet sau instanța. Însă pe instanța nu vreau sa ajung și la parchet dosarul e închis. Chiar nu am nici o soluție să obțin un act medico-legal?
Nu am primit nici o citație. Credeam ca după partea cu cererea de valoare redusa e totul gata. Și acum am primit direct hârtiile de la executor fără a primi nimic de la instanta
Nu am primit nici o citație. După ce am primit hotărârea de anul trecut cu cererea de valoare redusa nici măcar nu m-am mai gândit la asta. Și brusc m-am trezit cu plicul de la executor.
Bună ziua! Am luat în credit de la un IFN pe care nu am reușit sa îl achit. Anul trecut au făcut prin avocat o cerere de valoare redusa care a fost respinsa pentru excepția lipsei de interes. Solutia nu a fost atacata cu apel. De atunci nu am mai primit nimic pana saptamana aceasta când am primit o hotărâre de la executor în baza unei sentințe obținute acum pe drept comun pentru executarea silita. Mai am vreo soluție sa fac ceva ? Menționez ca au socotit dobândă în continuare dobanda și după cererea de valoare redusa și pana în prezent și pentru o datorie de 800 de lei trebuie sa plătesc 13.000 de lei