avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Wwhymee

Activitate Wwhymee

Acum un an am suferit un accident de circulație. Nu am depus plângere penală,nu am scos vreun act medico-legal și dosarul a primit soluția de clasare. Acum am vrut sa deschid dosar de dauna la societatea de asigurare și mi se cere un act medico-legal. Cei de la iml îmi spun că nu pot sa mi-l elibereze la cererea mea și că trebuie o hârtie prin care sa li se ceară de la politie, parchet sau instanța. Însă pe instanța nu vreau sa ajung și la parchet dosarul e închis. Chiar nu am nici o soluție să obțin un act medico-legal?
Răspuns la discuția Prelungire acord funcționare
Exista vreo posibilitate de a cere o eșalonare a plăților?
Este legal că primăria să condiționeze eliberarea prelungirii acordului de funcționare pentru existența unor datorii la plata impozitului?
Răspuns la discuția Executare silita
Nu am primit nici o citație. Credeam ca după partea cu cererea de valoare redusa e totul gata. Și acum am primit direct hârtiile de la executor fără a primi nimic de la instanta
Răspuns la discuția Executare silita
Nu am primit nici o citație. După ce am primit hotărârea de anul trecut cu cererea de valoare redusa nici măcar nu m-am mai gândit la asta. Și brusc m-am trezit cu plicul de la executor.
Bună ziua! Am luat în credit de la un IFN pe care nu am reușit sa îl achit. Anul trecut au făcut prin avocat o cerere de valoare redusa care a fost respinsa pentru excepția lipsei de interes. Solutia nu a fost atacata cu apel. De atunci nu am mai primit nimic pana saptamana aceasta când am primit o hotărâre de la executor în baza unei sentințe obținute acum pe drept comun pentru executarea silita. Mai am vreo soluție sa fac ceva ? Menționez ca au socotit dobândă în continuare dobanda și după cererea de valoare redusa și pana în prezent și pentru o datorie de 800 de lei trebuie sa plătesc 13.000 de lei