Cum pot obține certificatul medico-legal cerut de societatea de asigurări pentru dosar de daune? Cei de la IML spun că nu mi-l pot elibera la cererea mea
Acum un an am suferit un accident de circulație. Nu am depus plângere penală,nu am scos vreun act medico-legal și dosarul a primit soluția de clasare. Acum am vrut sa deschid dosar de dauna la societatea de asigurare și mi se cere un act medico-legal. Cei de la iml îmi spun că nu pot sa mi-l elibereze la cererea mea și că trebuie o hârtie prin care sa li se ceară de la politie, parchet sau instanța. Însă pe instanța nu vreau sa ajung și la parchet dosarul e închis. Chiar nu am nici o soluție să obțin un act medico-legal?
Incercati sa luati legatura cu politistul care a intocmit PV de constatare a accidentului auto. Dupa 1 an de zile de la producerea evenimentului, sansele sunt minime.
Incercati sa obtineti o adeverinta medicala de la urgente daca ati fost la spital in urma producerii evenimentului sau copii xerox dupa certificatele medicale (de la angajator unde le-ati depus pentru plata indemnizatiei de CM).
Daca nu reusiti nu aveti decat alternativa deschiderii unei actiuni in instanta cu firma de asigurari. De ce ati deschis dosar de dauna la societatea de asigurari abia dupa un an de la producerea accidentului auto ?!
Societatea de asigurare va solicita un certificat medico-legal eliberat de un medic legist.. Singura solutie este sa va indreptati in instanta impotriva societatii de asigurare. Prin instanta obtineti si certifcatul medico-legal.
Buna seara,
Daca doriti, pot sa va recomand un prieten care are acest obiect de activitate pe societatea lui; recuperarea, pentru clientii lui, a despagubirilor ci se cuvin, de la societatile de asigurari urmare a unor accidente. Semnati contractul cu el si urmati-i sfaturile....Dati-mi un mesaj pe privat daca aceasta solutie prezinta interes pentru Dvs.
Despăgubire
Plesescu Olga
Am fost accidentată în Bacău pe trecerea de pietoni.Deși impactul a fost puternic am zburat efectiv și m-am rostogolit apoi pe jos ,nu am avut fracturi.La ... (vezi toată discuția)