avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... certificat IML
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

certificat IML

Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier, cum pot obtine certificat IML. Acum este in spital.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 19:21, 25 Aprilie 2010
Dupa ce se elibereaza din spital,
mergeti cu actele medicale imediat la medicina legala
si vi se va eliberat un certificat medico-legal ce va constata
leziunine, modalitatea de producere,

ca si nr de ingrijiri medicale necesare pentru vindecarea lor
Nu uitati sa mergeti cu certificatul medico-legal la politistul care are dosarul penal in cercetare
iar ulterior sa cereti si o expertiza medico-legala
Multumesc pentru raspuns.
Sa inteleg ca la iesirea din spital merg la IML numai cu actele. Pentru expertiza medico-legala va trebui sa merg cu bolnavul la IML ?
Sunt suciente actele dee externare.
Daca medicul legist va solicita mergeti si cu pacientul,
daca considera ca trebuie sa mai verifice ceva personal.
Medicul legist poate sa-l viziteze si la spital acum, la cererea dv. si impreuna cu medicul curant sa stabileasca de comun acord cauzele si conditiile in care s-a produs evenimentul.
multumesc, stiti cum pot proceda ca sa chem un medic legist la spital si cam cat ar costa ?

Alte discuții în legătură

Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat medico legal praporgescu praporgescu Pot sa solicit obtinerea unui certificat medico-legal pt constatarea vatamarilor suferite in urma unui accident de circulatie si stabilirea numarului de zile ... (vezi toată discuția)
Copil lovit pe trecerea de pietoni anutza2005_ro anutza2005_ro Buna seara, As dori sa stiu si eu cum ar trebuie sa procedeze politia in cazul in care un copil este lovit pe trecerea de pietoni. Ce demersuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)