avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... certificat IML
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

certificat IML

Sotul meu este parte vatamata in urma unui accident rutier, cum pot obtine certificat IML. Acum este in spital.
Cel mai recent răspuns: insurance law office , utilizator 19:21, 25 Aprilie 2010
Institutul de medicina legala in calitate de aplicant al principiile si metodologiilor stiintelor medicale in domeniul juridic poate elibera certificate medico legale la solicitare insa numai in masura in care ulterior producerii evenimentului cauzator de vatamari partea se poate prezenta la sediul acestei entitati.
Dupa trecerea unui termen bine stabilit in normele de functionare, numai la solicitarea organelor de cercetare penala se poate elibera un certificat medico legal in temeiul actelor medicale preexistente.
In ceea ce priveste expertiza medicala, dupa caz, aceasta comporta o alta procedura decit cea prevazuta pentru eliberarea certificatului mai sus mentionat.

I L O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare certificat medico- legal vvaassiillee vvaassiillee Neacordare de prioritate in intersectie, accident cu vatamari corporale(lovire la cap). Victima merge la spital acuzand dureri la cap, investigatii la urgente, ... (vezi toată discuția)
Obtinere certificat medico legal praporgescu praporgescu Pot sa solicit obtinerea unui certificat medico-legal pt constatarea vatamarilor suferite in urma unui accident de circulatie si stabilirea numarului de zile ... (vezi toată discuția)
Copil lovit pe trecerea de pietoni anutza2005_ro anutza2005_ro Buna seara, As dori sa stiu si eu cum ar trebuie sa procedeze politia in cazul in care un copil este lovit pe trecerea de pietoni. Ce demersuri ar trebui sa ... (vezi toată discuția)