avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Activitate Dorinel32

Activitate Dorinel32

Răspuns la discuția Lista cheltuieli intretinere
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In sfarsit,un raspuns simplu demult asteptat.
Va multumesc dl Grecu pentru informatie.
Dna Inocenta,sa simplificati raspunsurile data viitoare.
Va urez succes.
Răspuns la discuția Lista cheltuieli intretinere
Sunt un om de rand si simplu.Pentru asta,am sa va rog sa-mi raspundeti direct si concret la intrebare...fara explicatii lungi si politice.Si recititi intrebarea din nou,pentru ceea ce vreau sa aflu.
Răspuns la discuția Lista cheltuieli intretinere
mentionez ca nu sunt administrator de bloc,ci proprietar al unui apartament cu doua camere,si am vrut sa stiu daca se poate face ceva in legatura cu acest mod de a afisa cheltuielile din partea administratorului...iar in caz ca acesta refuza sa faca mai detaliata lista,conform legii,se poate face reclamatie/plangere?
Informatie de pe un site:

Atentie!!! S-a introdus art 48/1 in Legea 230/2007!!!!

In data de 08.03.2016, in Monitorul Oficial nr 174 / partea I a fost publicata Legea nr. 17/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 230/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, care prevede ca:
" Art. 481.Asociaţia de proprietari, prin grija preşedintelui asociaţiei, va afişa lunar, la vedere, lângă lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari, modalitatea de calcul în urma căreia au rezultat sumele lunare de plată ale proprietarilor. Modalitatea de calcul va conţine şi va arăta explicit toate costurile şi sumele care formează totalul de plată al proprietarilor, respectiv modul de calcul şi de repartizare a acestor cheltuieli către proprietari."

Intrebare:daca administratorul refuza sa faca acest lucru,din diverse motive,se poate face plangere/reclamatie? si cui ma pot adresa?
Va multumesc anticipat.