Minor încredințat mamei.
Mama nu îngrijește minora dar foloseste pensia de întreținere pentru a se intretine pe ea si concubina.
Bunicii au grije si au avut de nepoata de la nastere si in prezent .Mama nu o mai intereseaza de fetita care are 12 ani . Protecția copilului da din umerii
Va rog mai multe sfaturi juridice si cum pot s o i au in plasament .
Minor încredințat mamei.
Mama nu îngrijește minora dar foloseste pensia de întreținere pentru a se intretine pe ea si concubin.
Bunicii au grije si au avut de nepoata de la nastere si in prezent .Mama nu o mai intereseaza de fetita care are 12 ani . Protecția copilului da din umerii
Va rog mai multe sfaturi juridice si cum pot s o i au in plasament .
Mama in urma divorțului are minora încredințată ori hotărâre jud.
Minora si mama au locuit cu bunicii materne.De 3 ani mama sa mutat la concubin .minora rămânând în continuare cu bunicii,bunicii fiind cei ce a s ocupat si de ocupa de nepoata
Mama ne având servici decat 3 .4 luni in 10 ani de la divorț.
De când s a mutat la concubin își neglijează total copilul , si dezamăgit sentimental cu tot felul de minciuni.
Tatăl minore este stabilit in EU si plătește pensie de întreținere o dată pe an retro activ prin MJ roman.
Nepoata mea are o hipo scuze bilaterală.,având nevoie de o atenție deosebită în programa școlară. Logopefie etc de toate acestea eu ms ocup bunica Fi bani primiți de la tatăl nepoata nu a beneficiat di nu beneficiază de nimic.
Va rog respectuos ce trebuie sa fac întrucât mama de întreține pe ea si concubina din acești bani .Eu nu am posibilitatea sa discut ci mama pe acest subiect ca imi reproșează că eu am bani si ea are drept asupra lor .DORESC sa fie facut un cont di când nepoata va fi majora sa beneficieze de acești bani care este dreptul minore.
Mentionez ca sumele primite pe an frpadedc cateva mii euro fata ne beneficiind de duci un leu.Se pare ca protecția copilului desi stie nu a făcut di nu face nimic.
Nepoata are 11 ani este încredințată mamei in urma divorțului prin sentința judecătorească definitivă. Mama in ultimii ani nu a avut nici un venit locuind cu bunica si copilul.NepoTa beneficiază de o pensie de inetinere de la tata . De 3 ani mama ei s a combinat cu o persoana fără venituri si de atunci ea se întreține împreună cu acest concubin din pensia primită de la tatăl copilului .Ce trebuie sa fac sa nu mai intre mama in posesia Acestor bani deoarece eu am întreținut minora si tot eu o întrețin si in acest .moment. Pensia vine o dată pe an si minora nu beneficiază de nimic din acești bani. Va rog sfaturi juridice si calea de urmat.
Pot sa o dau in judecata pentru recuperarea acestor sume sau sa se puna pensia într-un cont de care sa beneficieze nepoata când va fi majora întrucât eu fac toate cheltuielile cu ea,scoala .medic.activitati educative etc. Peste toate acestea scrise comunismul mamei minore este diagnosticat cuSchizofrenie -paranoia.