Mama in urma divorțului are minora încredințată ori hotărâre jud.
Minora si mama au locuit cu bunicii materne.De 3 ani mama sa mutat la concubin .minora rămânând în continuare cu bunicii,bunicii fiind cei ce a s ocupat si de ocupa de nepoata
Mama ne având servici decat 3 .4 luni in 10 ani de la divorț.
De când s a mutat la concubin își neglijează total copilul , si dezamăgit sentimental cu tot felul de minciuni.
Tatăl minore este stabilit in EU si plătește pensie de întreținere o dată pe an retro activ prin MJ roman.
Nepoata mea are o hipo scuze bilaterală.,având nevoie de o atenție deosebită în programa școlară. Logopefie etc de toate acestea eu ms ocup bunica Fi bani primiți de la tatăl nepoata nu a beneficiat di nu beneficiază de nimic.
Va rog respectuos ce trebuie sa fac întrucât mama de întreține pe ea si concubina din acești bani .Eu nu am posibilitatea sa discut ci mama pe acest subiect ca imi reproșează că eu am bani si ea are drept asupra lor .DORESC sa fie facut un cont di când nepoata va fi majora sa beneficieze de acești bani care este dreptul minore.
Mentionez ca sumele primite pe an frpadedc cateva mii euro fata ne beneficiind de duci un leu.Se pare ca protecția copilului desi stie nu a făcut di nu face nimic.
Poate ar fi bine sa luati legatura cu tatal fetei pentru a vira banii in alt cont. Daca nu se poate, puteti cere in instanta sa va fie incredintata minora la domiciliul dvs. si sa cereti transferarea sumelor platite de tata intr-un cont al fetei.
kyrakyra_65
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca fetita are 14 ani, atunci puteti deschide un cont pe numele ei la banca si tatal poate vira banii acolo. Este legal ca fetita sa primeasca banii direct in contul ei . Daca este sub 14 ani , cereti in instanta ca fetita sa aiba domiciliul la d-voastra si sa va fie incredintata . Fetita va fi audiata si puteti sa duceti si alti martori care sa declare ca fetita sta la d-voastra si mama nu se ocupa de ea. De asemenea puteti cere ca si mama sa plateasca pensie de intretinere pt minora , chiar daca fetita are peste 14 ani.