Lucrez la o multinationala cu program 24/24 7 zile din 7 . Din cauza lipsei de personal si sa nu mai faca angajari vor sa ne forteze sa facem consemn la domiciliu Sambata si Duminica + sarbatorile legale. Mentionez ca angajatii au depus catre conducere un act prin care nu sunt de acord cu lucrul in consemn. Cu toate acestea conducerea continua demersurile sa implementeze lucrul in consemn. Vreau sa stiu daca au voie sa forteze angajatii sa lucreze in consemn si daca nu , ce lege incalca ? Va multumesc.
Buna ziua. Am cumparat un produs de la S.c. Anda Lighting & Trading vandut pe Emag . Produsul era foarte ieftin pe site motiv pentru care l-am cumparat , dar spre surprinderea mea cand a venit coletul era alt produs . Parerea mea ca vanzatorul pune pe site produse la preturi mici ca sa pacaleasca clientii. Cand l-am sunat si i-am spus ca nu corespunde produsul cu cel comandat , el a raspuns ca face acelasi lucru si daca nu imi convine sa il trimit inapoi. Cum pot proceda sa imi trimita produsul care l-am comandat. Multumesc anticipat.