avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Activitate ConsMihai

Activitate ConsMihai

Buna ziua!Din luna ianuarie intampin probleme cu definitivarea anularii unei amenzii.Anul trecut in luna aprilie am vandut o masina.Am instrainat masina atat pe talon cat si pe cartea masinii,am scos-o de la primarie.Anul acesta in ianuarie am primit acasa 2 amenzi de la CNADR,pentru neplata pod la Cernavoda.Amenziile fiind din luna august 2017,la 3luni de la vanzarea masinii.Am fost la Judecatorie unde am depus o contestatie impotriva CNADR,mi-au cerut taxa timbru si pana la urma dupa multe drumuri la judecatorie sa imi spuna ca mi se anuleaza dosarul din lipsa de obiectul actiunii.Luna aceasta am facut alt dosar,la care am depus toate documentele necesare care atesta vanzarea masinii,si o cerere in care CER ca instanta sa il oblige pe noul proprietar sa plateasca amenziile si eventualele cheltuieli de judecata.Astazi primesc acasa COMUNICARE ADRESA,in care mi se zice:OBLIGATIA DE A DEPUNE IN EXEMPLARE URMATOARELE ACTE:SA SEMNEZ OLOGRAF CEREREA(am facut asta) SI SA PRECIZEZ OBIECTUL ACTIUNII(am facut si asta).De ce am mai primit asta acasa?Urgent am nevoie de un raspuns că am ajuns la limita rabdarii,nu inteleg de ce dureaza atat?CE MA SFATUITI SA FAC MAI DEPARTE CA ACEST DOSAR SA SE INCHEIE ODATA SI SA PLATEASCA AMENZIILE?