avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De ce primesc Comunicare Adresa daca in dosar am depus ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De ce primesc Comunicare Adresa daca in dosar am depus tot ce era necesar?

Buna ziua!Din luna ianuarie intampin probleme cu definitivarea anularii unei amenzii.Anul trecut in luna aprilie am vandut o masina.Am instrainat masina atat pe talon cat si pe cartea masinii,am scos-o de la primarie.Anul acesta in ianuarie am primit acasa 2 amenzi de la CNADR,pentru neplata pod la Cernavoda.Amenziile fiind din luna august 2017,la 3luni de la vanzarea masinii.Am fost la Judecatorie unde am depus o contestatie impotriva CNADR,mi-au cerut taxa timbru si pana la urma dupa multe drumuri la judecatorie sa imi spuna ca mi se anuleaza dosarul din lipsa de obiectul actiunii.Luna aceasta am facut alt dosar,la care am depus toate documentele necesare care atesta vanzarea masinii,si o cerere in care CER ca instanta sa il oblige pe noul proprietar sa plateasca amenziile si eventualele cheltuieli de judecata.Astazi primesc acasa COMUNICARE ADRESA,in care mi se zice:OBLIGATIA DE A DEPUNE IN EXEMPLARE URMATOARELE ACTE:SA SEMNEZ OLOGRAF CEREREA(am facut asta) SI SA PRECIZEZ OBIECTUL ACTIUNII(am facut si asta).De ce am mai primit asta acasa?Urgent am nevoie de un raspuns că am ajuns la limita rabdarii,nu inteleg de ce dureaza atat?CE MA SFATUITI SA FAC MAI DEPARTE CA ACEST DOSAR SA SE INCHEIE ODATA SI SA PLATEASCA AMENZIILE?

Alte discuții în legătură

Ajutor depunere dosar rovinieta CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, vreau sa depun un dosar de contestare amenda contraventionala pentru lipsa rovinietei. Motivul e ca masina nu mai era pe numele meu. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda mariusastra mariusastra Buna ziua am facut o contestatie la o amenda primita la o masina pe care am vandut o in urma cu 3 ani cu contract de vanzare cumparare lega si fiscalul masini ... (vezi toată discuția)
Anulare pv de contraventie dantintesan dantintesan Buna seara. Am avut un proces prin care am atacat un pv de contraventie, iar instanta a dat urmatoarea solutie: \\"Solutie: Admite plângerea. Anulează ... (vezi toată discuția)