avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda

Buna ziua am facut o contestatie la o amenda primita la o masina pe care am vandut o in urma cu 3 ani cu contract de vanzare cumparare lega si fiscalul masini pe loc pe care i l am inmanat noului propietar care nu a continuat sa inmatriculeze masina pe numele lui si a revandut o in acte tot eu apar. cel care a cumparat o a trecut podul la fetesti si nu a platit taxa m am trezit acasa cu amenda m am dus la judecatoria sec 3 am facut contestatie am depus la dosar contract de vanzare cumparare copie dupa talon in care scrie la rubrica de pe spatele talonului instrainat catre data si am semnat cartea masini am. inteles de la politia rutiera ca masina nu se mai radiaza doar in momentul cand o duci la casat ? am facut doar o cerere la politie precum am vandut masina acum 3 si mi au scos din evidenta politie si dupa numele meu azi primesc o scriosoare de la judecatoria sec 3 in care scrie asa comunicare adresa emisa la data de 4 septembrie 2018 eu am primit o la data de 12 septembrie 2018 si spune in felul urmator stimata doamna domn/ in legatura cu cu dosarul avand datele de indentificare de mai sus . in calitatea de petent va comunica intampinarea si faptul ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicari, aveti obligatia de a depune raspuns la intampinarea.D epuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte cf. art.150 NCPC
ce trebuie sa fac trebuie sa le trimit si eu scrisoare sau sa ma duc inapoi la judecatoria sec 3 si la ce de la CESTRIN care m au amendat eu cand am facut contestatie am depus dovada precum am vandut masina ce vina am eu daca cumparatorul nu trece masina pe numele lui ? masina nu se mai radiaza cei de la cestrin au zis ca nu este contractul de vanzare cumparare lega ? dar este legal este facut la acte auto batut la masina am si scos fiscalul masini pe baza acelui contract ce ar mai trebui sa fac si nu am inteles trebuie sa ma duc iar la judecatorie sau sa le trimit prin posta romana va multumesc mult

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul ... Tastef Tastef Buna ziua! Am vandut masina in 2019 avand cvc iar cumparatorul a revandut-o ulterior. Dupa 10 luni am primit pv cu sanctiune pt rovignieta cu data ulterioara ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta - contestare proces verbal david6 david6 Am vandut masina in Septembrie 2009 si binenteles, cumparatorul nu a mai binevoit sa o inmatriculeze pe numele lui. In Ianuarie 2010 a facut asigurarea RCA pe ... (vezi toată discuția)
Radierea masinii nepotu08 nepotu08 buna ziua!daca am cumparat o masina ,actele sunt la mine toate,contractul de vanzare cumparare al masini a fost facut intre tatal meu si vanzator,intre timp ... (vezi toată discuția)