avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate TatianaMaxim

Activitate TatianaMaxim

Buna seara,am si eu o intrebare care ma macina de foarte mult timp,legat de asociatia de locatari care m.a pus sa platesc catelul ca si persoana si pe langa asta mi l.a mai pus o data ca si catel punandu.ma sa platesc o suma destul de mare 100 de lei lunar spunandu.mi ca animalutul meu de companie face in scara desi nu are probe,punandu.mi ca si amenda ca face pe domeniul public,mentionez ca m.am mutat din acel apartament si inca mai continua sa.mi bage restante de la catel avand in vedere ca si acum asociatia se plange ca gaseste excremente de animal pe scarile blocului! As dori sa aflu ce pot sa fac ca sa nu platesc pentru ca nu mi se pare normal si suma de bani este totusi mare,si daca este corect ce se face la asociatia respectiva! Va multumesc !
Ieri am fost la asociatia de locatari sa vad cat am de plata,domnisoara respectiva imi spune in scarba că am de platit cateva milioanele si pe langa acesti bani inca un milion pentru catelul meu. Nu inteleg unde se duc banii respectivi,avand in vedere ca peste 50 % din locatari au animalute de companie. As dori sa stiu unde pot depune o plangere si daca pot sa fac o petitie semnata de mai multe persoane si unde trebuie sa o depun. Va multumesc!