Ieri am fost la asociatia de locatari sa vad cat am de plata,domnisoara respectiva imi spune in scarba că am de platit cateva milioanele si pe langa acesti bani inca un milion pentru catelul meu. Nu inteleg unde se duc banii respectivi,avand in vedere ca peste 50 % din locatari au animalute de companie. As dori sa stiu unde pot depune o plangere si daca pot sa fac o petitie semnata de mai multe persoane si unde trebuie sa o depun. Va multumesc!
Buna ziua,
Daca vreti sa stabiliti unde se duc banii atunci formulati o plangere la parchet.
Daca vreti sa va plangeti de comportament va trebui sa va adresati conducerii asociatiei si/sau primariei de care tineti.
1-Conform hotarari judecatoresti ,asociatia de proprietari nu are temei legal sa impuna la plata intretinere sume in sarcina detinatorilor de animale de companie
Dispozitia in vigoare prevede obligatia inregistrarii in evidenta de calcul cote lunare de intretinere a persoanelor care locuiesc provizoriu 15 zile/luna sau definitiv in condominiu
2-Initial discutati cu presedintele de asociatie,explicati ca nu exista temei legal pentru impunere taxa detinatorilor de animale de companie
Daca amiabil nu solutionati ,fiind mai multi proprietari in situatia dv detinatori de animale de companie analizati oportunitatea promovarii de actiune in instanta
Succes !