avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Activitate Mateo claudiu

Activitate Mateo claudiu

Răspuns la discuția Procura speciala
Fiind la munca afara am angajat un avocat sa ma reprezinte cu procura speciala. Cica instanta cere o copie a contractuilui meu de munca pt ca avocatul sa ma poata reprezenta. Nu e suficienta procura?

Mateo claudiu a scris:

Procesul l-am deschis eu pt divort si stabilirea domiciliului copiilor la mine pt ca ea mai mult satatea pa amant neglijand copiii. Ar fi culmea ca instanta sa ii lase copiii pe mana ei si a amantului ei bolnav de epilepsie
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da ca sa dovedeasca veniturile pentru stabilirea pensiei minorilor (daca aveti) si pentru a dovedi de ce nu sunteti in tara.

Răspuns la discuția Procura speciala

Procesul l-am deschis eu pt divort si stabilirea domiciliului copiilor la mine pt ca ea mai mult satatea pa amant neglijand copiii. Ar fi culmea ca instanta sa ii lase copiii pe mana ei si a amantului ei bolnav de epilepsie
Av. Gabriel Klein Kiritescu a scris:

Buna ziua,
Da ca sa dovedeasca veniturile pentru stabilirea pensiei minorilor (daca aveti) si pentru a dovedi de ce nu sunteti in tara.

Daca am facut o procura speciala angajand un avocat sa ma reprezinte intr-un proces de divort mai e nevoie de acte doveditoare cum ar fi contractul de munca tradus in limba romana din tara in care lucrez?